HomeSocialHoţia e fezabilă în România

Hoţia e fezabilă în România

După ce a ameninţat România cu survolarea într-un bombardier, Dmitri Rogozin avertizează SUA că astronauţii americani vor ajunge de-acum încolo în Cosmos folosindu-se de trambuline; Rusia urmând să suspende accesul american la Staţia Spaţială Internaţională, ca răspuns la atitudinea Departamentului de Stat în problema Ucrainei. Dar noi ştim de pe internet că americanii lucrează în secret cu extratereştrii şi aşteptăm replica Washingtonului: nişte meteoriţi redirijaţi spre Kremlin, în combinaţie cu un cutremur produs prin apăsarea butonului roşu în sediul HAARP. Cine ştie, poate avem noroc şi Rogozin va ajunge primul pământean catapultat pe planeta roşie!

Stephen Sutton, tânărul englez care strânsese 3 milioane de lire sterline în scop caritabil, a murit din cauza cancerului. Sper să nu aud că aşa a vrut Dumnezeu, pentru că îi vrea pe cei buni la el şi pe ticăloşi lângă noi, pe pământ. Creaţia e perfectă, nu?

Scandalizaţi de succesul “femeii cu barbă”, unii deputaţi ruşi îşi doresc un Eurovision propriu, numit “Vocea Eurasiei”. Propunerea vine în completarea ideii internetului şi sistemului bancar proprii, lansate de Putin. Probabil că Rusia va participa la prima ediţie tot cu cuplul Putin & Medvedev, să fie sigură de locul unu şi că nu va huidui nimeni în sală.

Citind că: “INCREDIBIL: CE FĂCEA Mircea Badea ÎN TIMP CE Carmen Brumă ERA ÎN TRAVALIU!”, am intrat cu înfrigurare, să văd dacă stătea în şpagat sau se înjura cu băsiştii pe Facebook. Aşa am aflat că, pe când partenera era în chinurile facerii, Badea se plimba ca un leu în cuşcă! Să-i fie ruşine, nu se gândea deloc că “presa” profesionistă e cu ochii pe el?

Am auzit din gura Ministrului delegat pentru Energie că s-au cheltuit, în ultimii ani, 100 de milioane de euro pe studii de fezabilitate neurmate, majoritatea, de execuţii ale proiectelor. Uite cum mai realizăm o dată ce bine o duci când administrezi banul public în săraca Românie! Ni se spune mereu că nu sunt bani de investiţii şi că ne omoară criza. Dacă ar fi şi europenii mai înţelegători cu gestionarea fondurilor nerambursabile alocate României, ce studii de fezabilitate am mai executa noi astă-seară în familie!

Un turist străin a fost şocat vizitând Peninsula Constanţei şi întrebându-se ce fenomen distrugător a avut loc acolo. Să-l lămurim pe om: alegerile libere fac parte dintre cataclismele naturale ale României. Cu cât se degradează totul mai mult, cu atât creşte popularitatea autorităţilor. Ţinând cont că turistul perplex nu pare a înţelege mentalitatea românescă, n-ai cum nici cu Google Translate să-i explici că de vină e Băsescu!

Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare