HomeSocialÎn Guvernul Antena 3, Ponta e premier, dar nu...

În Guvernul Antena 3, Ponta e premier, dar nu e șef

Dacă mai e cineva care încă nu s-a prins că deciziile cu adevărat importante se iau nu la Guvern, ci la Antena 3, e ori naiv, ori prost de-a dreptul. Exemplul cel mai recent, dar și cel mai relevant, este tămbălăul creat de numirea șefilor de Parchete. Îmboldit de la spate de europenii care vor răul României, Ponta a slobozit un „Kövesi” timid ca posibil nume de șef al DNA. Și, imediat, mașinăria de flegme a Antenei 3 a pornit la turație maximă, cu Dana Grecu într-o formă atât de bună, încât ar fi luat-o Pițurcă la națională dacă faulta cu piciorul și nu cu gura. Iar Badea… mă rog, Badea, n-ai ce să-i ceri.

Cu o atitudine contrară personalității sale, Ponta s-a ținut tare și n-a negat ipoteza Kövesi, chiar dacă vena pe de fruntea Danei Grecu era pe cale să redecoreze studioul.

Iar azi, 2 aprilie, lui Ponta mai că-i scapă confirmarea – Laura-Codruța Kövesi la DNA -, dar fără vlagă, printre voci multe și gălăgioase, nu era nimic sigur încă. Antena 3 n-are nevoie însă de confirmare, cu chestii de-astea se ocupă ziariștii, nu ei, așa că au redeschis robinetul de bale. Ba au găsit chiar și niște protestatari în fața sediului CSM, pe care-i filma de la un metru distanță să pară mulți și pe care-i întreba, profesionist: „Nu-i așa că numirea doamnei Kövesi la DNA vă dezamăgește profund?”.

După doar câteva minute în care a fost „tocat” de Antena 3, Ponta a demonstrat că nu poate deține două ouă mai mult de două zile consecutive și s-a sucit. O să numească el un ministru al Justiției, care, la rândul său, va numi șefii de Parchete.

Băi, dacă ăștia de la Antena 3 sunt atât de șmecheri încât numesc ei pe cine vor și în ce funcții vor, atunci de ce naiba nu numesc ei un ministru al Transporturilor capabil să facă un rahat de autostradă până la Nădlac ca să emigrăm și noi civilizat, pe patru benzi?!

Exclusiv online

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare