HomeSocialÎn PDL se toarnă un film nou: Ticăloși fără...

În PDL se toarnă un film nou: Ticăloși fără glorie

Nu vă entuziasmați însă, n-are nicio legătură cu filmul lui Tarantino din 2009. Tocmai de aceea ar trebui să luați titlul acestei scenete sau, mai bine zis, farse, regizată de Vasile Blaga, în care i-a distribuit pe alde Cezar Preda ori Elena Udrea, ad litteram.

Puteți să puneți liniștiți între paranteze blatul sinistru pe care ARD l-a făcut cu USL. Sau toată vrăjeala cu cei 75% candidați noi, carnea de tun perfectă pentru ca dinozaurii partidului, în frunte cu buldogul, oligofrenul (ia să vedem cine îl ghicește!) sau blonda, să nu care cumva să lipsească din noul Parlament. Că doar ce ne-am face fără opoziția lor constructivă, nu-i așa? Bașca, adăugați la asta și panarama de la întâlnirea post-alegeri, unde pedeliștii ar fi trebuit să-și lingă rănile, să-și pună la punct o strategie și, cel puțin câțiva dintre ei, să-și dea demisia de onoare. Dacă ticăloșii fără glorie ai lui Tarantino aveau însă așa ceva, cei din Modrogan sunt alergici la fiecare literă din respectivul cuvânt. Carevasăzică, în loc să-l vedem pe Blaga făcându-și harakiri, am avut parte de niște demisii care n-au avut nici în clin, nici în mânecă cu panarama de alegeri de pe 9 decembrie: vicepreședinții Sever Voinescu și Cristian Preda. Mama lor de intelectuali, cum sunt ei de vină pentru orice!

Toate astea sunt mizilicuri pe lângă informația pe care a dezvăluit-o ieri, pe blog, același Cristi Preda. Cică se făcea că pe la mijlocul lui septembrie le-ar fi propus lui Blaga și Videanu un plan mai ofensiv: el ar fi urmat să candideze împotriva lui Crin Antonescu, Monica Macovei împotriva lui Felix, iar Dragă Stolo să se ia la trântă cu Tăriceanu. Punându-l între paranteze doar pe Robo-Stolo (cred că nici măcar o armată de roboți de bucătărie n-ar mai vota cu el), celelalte două ar fi fost niște dueluri interesante. Ar fi pierdut amândoi, atât Preda, cât și Macovei, dar am fi avut și noi parte de niște sânge. Că doar circ și pâine ne servesc, zilnic, agaricii lui Voiculescu. Bl(e)aga a zis însă pas, nu cumva să-și strice fengh shuiul cu USL și să nu mai poată să le trimită bezele.

Aud că se tot vorbește, în ultimele zile, despre reconstrucția Dreptei. Domnilor, nu e vorba de reconstrucție, ci de construcție, pentru că, și în guvernarea PDL, Dreapta a fost sublimă, însă a lipsit cu desăvârșire.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare