HomeSocialEt si cetera socialaÎn Teleorman, olimpicii vor face ocolul județului în autobuze,...

În Teleorman, olimpicii vor face ocolul județului în autobuze, dând Bacul de mai multe ori, și pentru loaze!

După rezultatele dezastruoase înregistrare la Bacalaureat în anii trecuți, factorii responsabili cu educația din Teleorman au luat măsuri ferme pentru ca anul acesta să aibă cu ce se lăuda. Pe lângă tradiționalele pomeni acordate profesorilor supraveghetori, se va introduce o nouă metodă de fraudare a Bacului, după modelul patentat la alegeri: turismul educațional.

Astfel, pentru că majoritatea elevilor sunt proști bâtă, în locul lor vor da Bacul numai olimpici. ”La fel am făcut și la alegeri: am avut oamenii noștri, transportați cu autobuzele și care au votat din sat în sat. Acum, cu două autobuze de olimpici la română, mate și geografie, cred că vom reuși să trecem toți candidații la Bac. Îi ducem din liceu în liceu, îi punem să se semneze cu numele loazelor, pe urmă să predea lucrările. În ritmul ăsta, Bacul o să dureze, ce-i drept, vreo trei luni în Teleorman, dar o să avem o rată de promovare mai bună ca aia de la referendumul din 2012, de peste 250%”, afirmă surse din liceele teleormănene.

Pe de altă parte, profesorii depun, în aceste zile, eforturi intense pentru a-i învăța pe candidați măcar să se semneze. ”Lucrările le vor scrie alții, dar loazele trebuie măcar să știe să se semneze. Ne-am săturat să se râdă de noi în toată țara, pe motiv că în Teleorman, doar morții știu să se semneze, pe buletinele de vot!”, a precizat sursa citată.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare