HomeSocialÎntărirea RON-ului a crescut considerabil puterea de cumpărare a...

Întărirea RON-ului a crescut considerabil puterea de cumpărare a românilor!

Pentru că vin mulți români acasă, în țara noastră s-a aflat că luna august aduce scăderea cursul Euro raportat la Leu. Efectul se va resimți chiar între granițele noastre. Practic, luna aceasta, anumitor familii de la noi din țară care au salarii în euro, le vor intra cu patru lei mai mult, bani în casă, datorită puterii crescânde a faimosului Ron.
"Abia aștept. Eu o să cumpăr cadouri soției. Vreau să-i iau trei bluze de la second-hand, că am văzut extra ofertă cu un Leu bucata. Sunt un pic rupte, dar sunt exact după dorințele ei. Mai mult, ne mai rămân și bani în casă" declară un inginer chimist.
"La noi în familie o să fie mare party. Îmi chem toți prietenii și chefuim până dimineață. Jucăm remmy, cărți, table și avem și de băut! O să iau o sticlă de 9 litri de apă plată la 3,99 lei. Vă dați seama ce o să iasă?", intervine un bugetar.
Doamnele sunt mai precaute. Ele pun deoparte acest surplus pentru Sărbători. Până la urmă, o cutie de chibrituri mai mult, contează, nu?
Totuși, această veste a cam supărat guvernanții. Unul dintre ei rupe tăcerea: "Nu înțelegeți cât de greu o să îmi fie. Averea mea o sa scadă substanțial. Ce mă fac? Milionul meu de euro nu o să mai fie același. Dar, cu voia celui de sus, în calitate de conducători ai acestei țări, vom strânge din dinți și vom continua. Să ne ajute Dumnezeu să rămânem la putere! Dumnezeu și băieții care se vor ocupa de cutiile pline cu voturi."

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare