HomeSocialIubire, bibelou de silicon

Iubire, bibelou de silicon

Se ştie că orice peisaj monden din lumea civilizată are nevoie şi de un cuplu gen Barbie şi Ken. La noi, până acum ceva timp, rolul ăsta a fost jucat, cu succes şi pe rând, de Bahmuţeanca şi Prigoană,  Iulia şi Mihai Albu sau Gabriela Cristea şi al său Marcel. Să nu lăsam  nişte centimetri în plus sau în minus, pe ici pe colo, prin părţile esenţiale să ne facă să pufnim răutăcioşi în râs. Chiar dacă asemănările fizice sunt puţine, euforia cu care îşi anunţau peste tot fericirea neconvenţională, prosperă şi de neatins pentru muritorul interesat de soarta celebrilor, mai mult decât de viitorul lui sumbru, e de ajuns cât să demonstreze că faimoasele păpuşi şi „vedetele” au ceva în comun: zâmbetul de plastic.

        De cuplurile mai sus amintite s-a ales praful şi pulberea, dar amintirea lor face încă rating pe la diverse emisiuni educative, unde sunt căinaţi c-o lacrimă în colţul ochiului, deopotrivă de prezentatori şi telespectatori. Cum să se ducă cetăţeanul la serviciu cu ochii umflaţi de suferinţă pentru aproapele lui mai monden, aşteptând până târziu în noapte să afle dedesubturi scandaloase şi obscene şi-n felul ăsta să adoarmă mulţumit de viaţa lui?
        Din fericire, există Bianca Drăguşanu şi Victor Slav! Nu numai că seamănă ca două picături de apă plată cu păpuşile alea americane, dar  au chiar  aceeaşi gândire profundă. De pildă, frumuşelul a declarat recent că frumuseţea-i o formulă complicată, adică 20% sport şi 80% dietă şi c-a născocit-o singur încă din fragedă pruncie când a participat la olimpiada de matematică şi şi-a propus ca atunci când va fi  mare să se facă frumos. Astfel, el a demonstrat că-i şi deştept, închizând gura babelor rele şi ştirbe care trăncăneau de zor că-i doar un chip frumos şi-atât. În plus, Victor  ne-a mărturisit că acum mulţi ani a luat hotărârea de a bea numai apă distilată, asta după ce a citit într-un tratat de chimie că apa asta-i  folosită în special pentru a evita oxidarea conductelor. Că-i şi o vorbă latinească „maț sano in corpore sano”.
        Sătul ca bestiile obeze şi frustrate să comenteze cu gura plină de slănină, cartofi prăjiţi în untură şi unşi cu maioneză, cum că Bianca ar fi anorexică şi c-ar avea greutatea unui cârlan, Victoraş a sărit în apărarea logodnicei sale, pe care o găseşte divină atât în fotografiile în care îşi expune oasele la soare, cât şi în alea în care apare cu coastele acoperite de ceva cărniţă. Nu multă, vreo 30 de kilograme. El a spus că multe femei merg la biserică şi ţin chiar post, mulţumindu-i lui Dumnezeu că există fotografii cu Bianca Drăguşanu grasă, alături de Mircea Radu (căruia îi ceruse ajutorul în amor), machiată ca o paţachină şi îmbrăcată ca o precoce manelistă, şi că astfel au şi ele o scuză pentru că arată în halul în care arată. Deşi Bianca a mărturisit, în repetate rânduri, că mănâncă doar  un fruct pe zi, Victor a replicat violent că ăsta nu-i semn de anorexie, ci e semn că rasele superioare, inteligente (fireşte că ei doi) şi-au antrenat asiduu creierele pentru ca senzaţia de saţietate să intervină imediat după primul bob de muştar ingurgitat.
        De altfel, ruptura de Anda Adam a intervenit atunci când, într-o seară, Victor a venit obosit şi cu 1 kilogram în minus de la sala de sport, şi a dat peste Anda care devora, sălbatică, o caramea. „Era imposibil pentru mine să mai rămân într-o relaţie cu o femeie care se lasă atât de uşor pradă poftelor murdare, demonstrând o crasă lipsă de voinţă şi de caracter.”
        Întrebat cum vede viitorul său alături de „frumoasa roşcată”, băiatul de la meteo a spus că atâta vreme cât vor fi uniţi în cuget şi simţiri de acelaşi regim alimentar pe care să-l transmită mai departe copiilor lor, nu vede niciun motiv pentru care pe cerul iubirii lor ar apărea nori negri de furtună.
        Le mulţumim Biancăi şi lui Victor pentru că există! Ne simţim uşori şi iluminaţi!
Exclusiv Online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare