HomeSocialIubiți conducători, vă mulțumim

Iubiți conducători, vă mulțumim

Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilulului, la Palatul Cotroceni s-a desfășurat un spectacol de înaltă ținută organizatorică și adâncă însuflețire patriotică. Dl Președinte Klaus Iohannis a primit vizita a zeci de copilași, alături de care a făcut numeroase selfiuri, dăruindu-le zâmbete părintești și mângâieri pe creștete. Micuții au ținut să mulțumească pentru grija autorităților dovedită față de viitorul Patriei, personal de dl Iohannis, prin dublarea alocației pentru copii. Este o măsură ce probează încă o dată preocuparea conducerii de partide și Stat față de tineri, viitorii alegători ai țării.
 
Dl Președinte i-a asigurat pe vizitatorii săi că orientarea spre creșterea necontenită a condițiilor de studiu și viață școlară este una dintre prioritățile actualei Puteri, care Mein Gott o fi fiind aceea. În acest sens, a dat exemplul copiilor cărora le-a intermediat adopția în Germania și ajunși cu toții cetățeni de nădejde ai patriei lor. Domnia sa le-a dorit celor mici mult spor la învățătură, numai astfel fiindu-le asigurată și lor o emigrare de succes mai târziu, către locurile unde diplomele obținute pe merit sunt apreciate pozitiv. 

Copiii au mulțumit pentru urările sincere și selfiurile minunate acordate; a fost și un neajuns, dar nu e cazul să-l discutăm mult aici: ei se așteptau la câte o carte din partea dlui Președinte, cu autograf, acest moment lipsind printr-o regretabilă scăpare a staffului prezidențial. Dl consilier Mihalache a invocat lichidarea rapidă a stocurilor, datorită concurenței acerbe din librării cu lucrarea Adrianei Săftoiu, "Cronica de Cotroceni". Copiii au primit garanții că, la următorul 1 iunie, vor intra sigur în posesia următoarei opere a dlui Președinte, "Al doilea pas", deși trendul actual ar duce către "Al patrulea pas". Chiar dacă cei mari dintre ei vor fi atunci la o vârstă interesată mai mult de ce se întâmpla la Cotroceni în cartea dnei Săftoiu, după o anumită oră.

Unii dintre participanți și-au exprimat consternarea că dl Președinte Iohannis nu a fost încă introdus în manualele școlare, unde zâmbetul de pe prima pagină ar constitui imboldul perfect pentru tineretul nostru de a învăța și reuși în viață fără ghinion profesoral. Impedimentul va fi remediat în viitorul an școlar, profesorul de fizică Iohannis promițând scrierea unui manual de specialitate, "Fizica pentru toți, pas cu pas. De la Einstein la Iohannis."

Progresul față de mandatele fostului Președinte este indubitabil; am avut un 1 iunie la Cotroceni fără hăhăieli care să încurajeze copiii să nu frecventeze insistent o școală producătoare a mulți tâmpiți, alegători de PSD. Se dovedește că PSD-ul poate fi stabilizat la Putere și prin zâmbetul european de profesor cu tact german. Undeva, deși rănit la un picior, doctorul Ponta și-a dat singur un 10, cu roșu, și a zâmbit din nou mulțumit.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare