HomeSocialLa Caracal s-a răsturnat căruța cu michimauși

La Caracal s-a răsturnat căruța cu michimauși

– Doamnă senator Cristiana Anghel, a făcut furori sacoul pe care l-ați purtat în Parlament la votarea moțiunii de cenzură. De ce un sacou cu michimauși?

– Sunteți în eroare, ca de obicei. Pe sacou există și Minnie Mouse cu Donald Duck.

– Lumea s-a concentrat pe Mickey Mouse, știți dvs de ce. Am citit că și Premierul Victor Ponta…scuzați…deputatul Viorel Ponta s-a arătat deranjat de opțiunea dvs. A fost un apropó?

– Dacă a fost, atunci e vorba de unul favorabil coaliției de la guvernare. Mi-am exprimat, în felul meu caracalean, susținerea față de acest Guvern.

– Adică…Guvernul lui Mickey Mouse?

– Nu, Guvernul Disneyland. Îi spun astfel pentru că-i un Guvern popular și iubit de alegători. În timp ce guvernul lui Popeye Marinarul a tăiat veniturile publicului, coaliția actuală le-a mărit și a redus TVA-ul la floricele. Eu așa le zic, din patriotism, termenul de popcorn îmi repugnă.

– Ați fost lansată în politică de dl Voiculescu, după ce ați protestat contra lui Popeye renunțând la floricelele de lângă cafea și sucul de portocale. N-ar trebui să purtați și un accesoriu vestimentar cu Felix Motanul?

– Am și așa ceva, dar este ținuta mea pentru ocazii speciale. Respectiv, mersul duminical la biserică, unde aprind lumânări pentru eliberare, și mersul la vorbitor, o dată pe lună.

– Recunoaștem, Morticia Addams în sacou cu Felix Motanul este o imagine de neuitat! Măcar dvs sunteți singurul personaj neanimat, adică nu din desene animate, în tabloul ăsta politic.

– Iar greșiți, sau ați văzut doar ecranizarea cu actori. Familia Addams a debutat ca film de desene animate. Corect, lumea politică românească este una pe care Walt Disney ar fi desenat-o cu satisfacție. Iar eu fac parte din ea și mă mândresc românește cu asta.

– Felix Motanul e în cușcă, Popeye Marinarul la pensie, Mickey Mouse se ține bine cu ghearele de roata cașcavalului. Dvs ce planuri aveți?

– Mi-am comandat un sacou cu Speedy Gonzales, pentru cazul când Mickey ajunge mâncat de Tom, motanul DNA. Le recomand ținuta mai ales colegilor mei care au dat iama în cașcaval și au dansat pe masă când pisica nu era acasă. Eu nu am astfel de probleme, deci o să-mi iau floricelele și o să mă amuz vizionând tot filmul.

– Ați scris pe siteul Academiei Cațavencu despre faptul că ne citiți și sunteți o persoană cu umor. Pe noi cu ce personaj ne-ați asocia?

– Woody Woodpecker vă aranjează?

– Nu prea, Woody face pagube în pădure și ați văzut ce vânzoleală de Tom & Jerry e în ultima vreme în legătură cu masa lemnoasă. Îl mai judecați pentru înaltă trădare pe Iohannis pe motiv de tăiat lemne?

– Haide, dom'le, personajul e doar un fel de Goofy, nu prea știe în ce desen animat a nimerit. Și ați văzut cât s-a îngrășat privind filmul de pe margine, mâncând floricele și dormind pe canapea? 

– Până la urmă, care este personajul de desen animat preferat al dvs?

– Mie, personal, mi-e dor de cel rusesc cu iepurele și lupul păgubos. Nu era mai bine în vremurile vechi, când aveam doar zece minute cu Mihaela și făceam toți greva foamei, patriotic? V-am lăsat acum, plec la Senat să mai lucrăm la Al Treilea Cod Penal, nu vreau să mă pună lipsă Bugs Bunny Tăriceanu. See you soon, in another cartoon!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare