HomeSocialDacă interzicem avortul cum rămâne cu laba?

Dacă interzicem avortul cum rămâne cu laba?

În Spania se pune problema trecerii avortului în ilegalitate, motiv pentru care mulți români și-au adus aminte cât de mișto era cândva când tot ce plămădeai dintr-un futai neprotejat/viol devenea plod și mai apoi bătaie de cap. De ce e asta o idee proastă? Pentru simplul fapt că unele vor continua să rămână gravide dampulea că-s naive. Și ce facem? Le lăsăm să sufere-n prostia lor de a face un copil pe care nu-l pot crește? Păi atunci de ce mai interzicem jocurile piramidale și alte “combinații” care trăiesc tot din naivitate?

Apoi, fiind ilegal, se va trece iar la tot felul de metode voodoo de a avorta și te trezești că-ți moare “pacienta” pe masă cu cockteilul de plante-n vagin, rețetă magică pe care tu o știai din moși-strămoși. Revenim la metode mai vechi și „de succes” ca motoreta, în care zgâlțâiai embrionul pe teren accidental până spunea „GATA! Eu aici cobor!”. Ori în loc să folosești bățul de frigare pentru ce a fost el menit, începi să-ți faci piercing interior. Ca să nu mai spun că „pastila de după” devine oțet/vin/apă minerală și ce altceva mai găsești prin casă și-ți torni pe trompe.

Că-i păcat de la Dumnezeu? Nebănuite-s căile Domnului și poate asta a fost menirea, să se lase cu avort. Curios totuși că n-a fost păcat să fii violată și să rămâi însărcinată, ba chiar interesantă lecția divină, semn că pentru Ăl de Sus softporn-ul e o treabă fumată de 2000 de ani.

Adopția în România e de domeniul filmelor cu orci, casele de copiii arată mai rău decât gările în care de cele mai multe ori ajung să doarmă și să de drogheze, iar “gura lumii” omoară într-un an mai mult decât cancerul. Așa că nu poți spune că lași un copil nedorit pe mâna unui stat care nu mai poate după copiii din flori cum nu mai pot mamele după lalele de 8 martie.

În concluzie, (unii spun că) dacă avortezi omori un suflet (nu vorbim despre cât de dezvoltat e embrionul în primele săptămâni…). Cu laba cum rămâne, totuși? Dacă te masturbezi omori miliarde! Într-un singur șervețel/pumn/prezervativ/tufiș omori mii de oameni. Urmând acest fir logic putem interpreta că și sperma poate merge spre adopție, fiind totuși un păcat biblic să dai o labă neproductivă. Orice atingere de pulă trebuie să-nsemne un copil. Altfel o pui la borcan și o crești.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare