LeasingAutomobile.ro - Sfaturi utile pentru achizitionare masini second hand vanzare prin leasing financiar (P)

de Comunicat de presa , 14 iulie 2017
LeasingAutomobile.ro - Sfaturi utile pentru achizitionare masini second hand vanzare prin leasing financiar (P)

Din statisticile efectuate in ultimii ani, rezulta ca o mare parte dintre soferii romani prefera sa achizitioneze masini second hand, fiind desfiintat mitul conform caruia cumpararea acestora ar reprezenta intotdeauna o decizie nepotrivita.

Iar acest lucru este intarit in mare parte de dezvoltarea parcurilor auto de catre dealerii autorizati ce furnizeaza cele mai bune masini second hand vanzare in conditii avantajoase si chiar cu posibilitati multiple de finantare.

Masini second hand vanzare in conditii avantajoase - Sfaturi utile oferite de reprezentantii comaniei Leasing Automobile

In zilele noastre, cumparatorii au acces la multe informatii privind modalitatile de alcatuire a unor strategii potrivite pentru a investi corect in produse si servicii diverse, mai ales atunci cand vorbim de investitii in automobile sau in imobiliare.

In acest sens, exista foarte multe informatii, recomandari si anumite tactici de identificare a anunturilor mincinoase, care promoveaza auto rulate defecte sau cu vicii ascunse.

Pentru evitarea acestor situatii deloc placute si consumatoare de resurse (timp, bani, energie), este recomandabil sa colaborati intotdeauna cu o companie ce functioneaza ca un dealer autorizat, ce distribuie doar masini aflate in stare excelenta.

Cum identificam vanzatorii mincinosi si cum evitam achizitionarea unei masini second hand care va avea nevoie de reparatii ulterioare:

        -  Anunturi foarte frumos formulate, dar cu poze putine

In zilele noastre, cele mai reusite fotografii pot fi realizate cu telefonul, astfel ca orice vanzator de masini poate ajusta culorile, masca defectele si poate atasa anuntului doar poze care nu releva vreun defect.

Cu toate ca starea reala a masini va fi vizualizata la fata locului, faptul de a pierde timp si chiar bani, daca vanzatorul se afla in alta localitate, nu reprezinta obiectivul niciunui cumparator ce isi cauta o masina.

De aceea, este foarte important sa fiti ferm in discutiile telefonice ce preceda intalnirea, sa solicitati poze suplimentare si sa puneti toate intrebarile pe care le aveti, dupa care decideti daca stabiliti si o intalnire;

        -  O masina in stare excelenta, la un pret incredibil

Anunturile de acest gen trebuie evitate intotdeauna; chiar daca exista si exceptii, majoritatea masinilor second hand vandute la preturi mult sub nivelul pietei nu inseamna decat bani suplimentari platiti ulterior pentru reparatii;

        -  Luati in considerare recomandarile vanzatorilor

In afara de dealerii autorizati, care raman prima optiune sigura pentru achizitionare masini seconda hand vanzare in conditii legale, exista si anumite site-uri unde utilizatorii (vanzatori sau cumparatori) isi pot face conturi, primind si feedback din partea celor cu care au colaborat.

Desi nu reprezinta o regula generala si o conditie total sigura ce garanteaza achizitia unei masini rulate in stare buna, recomandarile altor clienti va pot ajuta.

Masini second hand vanzare in parc auto Arad si parc auto Galati

Cele doua parcuri au fost dezvoltate pentru a oferi clientilor din toata tara posibilitatea de a cumpara masini second hand vanzare in conditii sigure si pentru a garanta calitatea acestora.

Parcurile cuprind o importanta flota de masini, pentru toate categoriile de clienti (persoane fizice sau juridice), pentru toate necesitatile de utilizare (masina de familie, SUV, masini din gama premium), cu posibilitati multiple de finantare (leasing financiar, masini in rate) si schimburi auto (Programul Buy-Back).

Nu ezitati sa ne contactati pentru detalii privind masinile comercializate sau pentru a va raspunde la intrebi legate de conditiile ce acordare a unui program de leasing personalizat.

Consultantii Leasing Automobile va stau la dispozitie telefonic si online

Parc auto Arad

Telefon - 0741.414.466 / E-mail: [email protected]

Parc Auto Galati

Telefon - 0741.414.488 / E-mail: [email protected]

Accesati website-ul companiei pentru vizualizarea catalogului de masini second hand aflate pe stoc:

leasingautomobile.ro

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • Herr Roland Johnson

  19 februarie 2019 8:19

  O zi buna,Roland Johnson Loan Consult oferă o gamă largă de împrumuturi financiare Servicii pentru organizații și indivizi care cooperează. la o rată rezonabilă de 2. și suma noastră de împrumut variază de la suma mică a împrumutului de afaceri până la o sumă maximă de alegere fărătensiuneDacă aveți nevoie de ajutor financiar sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă rezolva datoriile neplătite sau a începe o afacere nouă, sunteți cu siguranță în organizația potrivită pentru a începe tranzacția.Solicitanții sunt rugați să furnizeze informațiile solicitate mai jos și să ne contacteze prin e-mail cu privire la împrumutul dvs. Prelucrarea serviciului de e-mail al companiei noastreMrrolandjohnson62gmail.comSunt necesare informații necesareNumele completȚarăSuma credituluiPerioada de creditareNumar de mobilManagementulDl Roland Johnson

  raspunde comentariului
 • Herr Roland Johnson

  19 februarie 2019 8:17

  Dragă domnule doamnăDomnul Roland Johnson Ofertă de împrumutOferim toate tipurile de împrumuturi.Aveți nevoie de un împrumut la dobândă de 1?Contactați biroul nostru astăzi prin e-mail mrrolandjohnson62gmail.comCu suma împrumutului și durata.SalutariDl Roland Johnson

  raspunde comentariului
 • Camila Rodela

  01 octombrie 2017 20:20

  Am fost rănită și inima sa stricat când o problemă foarte mare a avut loc în căsnicia mea acum șapte luni, între mine și soțul meu. atât de îngrozitor încât a dus cazul în instanță pentru divorț. el a spus că nu a vrut niciodată să stea cu mine din nou, și că nu mai mă iubește. Așa că a împrăștiat casa și mi-a făcut pe mine și pe copiii mei să treacă prin dureri severe. Am încercat toate mijloacele mele posibile să-l duc înapoi, după ce am cerșit mult, dar nu i-am făcut nici un folos. Și a confirmat că ia luat decizia și nu a vrut niciodată să mă vadă din nou. Deci într-o seară, când mă întorceam de la muncă, m-am întâlnit cu un vechi prieten al meu care mi-a cerut soțul. Așa că i-am explicat toate lucrurile, așa că mi-a spus că singurul mod în care îl pot aduce pe soțul meu înapoi este pentru a vizita o vrăjitoare, pentru că a lucrat cu adevărat și pentru el. Deci niciodată n-am crezut în vrajă, dar nu aveam altă alegere decât să-i urmez sfaturile. Apoi mi-a dat adresa de e-mail a vrăjitorului pe care la vizitat. ogagakuntagmail.com. A doua zi dimineață, am trimis un e-mail la adresa pe care mi-a dat-o, iar vrăjitorul mi-a asigurat că îmi voi aduce soțul înapoi a doua zi. Ce afirmație uimitoare! N-am crezut, așa că a vorbit cu mine și mi-a spus tot ce trebuie să fac. Apoi în dimineața următoare, așa de surprinzător, soțul meu, care nu mi-a sunat în ultimele 7 luni, mi-a sunat pentru a mă informa că se întoarce. Atât de uimitor!! Așa sa întors în aceeași zi, cu o mulțime de dragoste și bucurie, și-a cerut scuze pentru greșeala lui și pentru durerea pe care mi-a provocat-o eu și copiii mei. Apoi, din acea zi, relația noastră era acum mai puternică decât a fost înainte, cu ajutorul unei vrăjitoare. Deci, vă voi sfătui acolo dacă aveți ogagakunta o problemă de contact, vă ofer 100 garanție că vă va ajuta .. Trimiteți-l la ogagakuntagmail.com

  raspunde comentariului
 • Wulan Sari

  03 septembrie 2017 12:40

  Buna ziua tuturor, eu sunt doamna Wulan Sari din Turcia, am vrut imediat sa folosesc acest mediu pentru a marturisi despre modul in care Dumnezeu ma indreptat catre un Legator lucrativ si creditor real care mi-a schimbat viata de la iarba la gratie, de la a fi saraca la un bogat femeie Cine se poate lauda de o viata sanatoasa si bogata fara stres sau dificultati financiare. După luni de încercare de a obține un împrumut pe internet și scammed o sumă de 5200 de euro pentru că aveam nevoie de un capital mare de 45.000 de euro. Pentru a-mi îmbunătăți afacerea aproape că am murit, nu aveam unde să merg. Afacerea mea a fost distrusă și în acest proces aproape că mi-am pierdut fiul. Nu am putut să stau așa ceva din nou. Acum 2 săptămâni, un prieten mi-a prezentat o creditoră bună, doamna Loana George, care în cele din urmă mi-a ajutat să obțin un împrumut de la o companie bună și mi-a prezentat-o pe GARANTEE TRUST LOAN LIMITED și am aplicat pentru 37.000 de euro. glumă sau o fraudă, dar am primit împrumutul meu în mai puțin de 24 de ore numai pentru 2 fără garanții. Sunt foarte fericit pentru că am fost salvat de la a deveni săraci pentru cineva din Turcia agian așa că am sfaturile tuturor mea urmează în Turcia aici, care au nevoie de împrumuturi pentru a contacta doamna Loana George prin e-mail loanageorge11gmail.com și vă pot asigura că veți obține un împrumut fără pedeapsă regretă, pentru asta așa am primit împrumutul meu de la Loana George ea o persoană de încredere, poți să mă contactezi dacă ai nevoie de alte informații prin sariwulan3600gmail.comToate cele bune.

  raspunde comentariului
 • Loana George

  03 septembrie 2017 12:39

  GARANTIE TRUST LOANS LIMITEDDraga Împrumutat,Ai nevoie de un împrumut imediat pentru a-ți plăti datoria sau ai nevoie de un împrumut pentru a-ți rezolva afacerea? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de un credit ipotecar? Ați fost respins de bănci și de alte instituții financiare? Nu căutați mai mult pentru că suntem aici pentru a vă face toate problemele financiare un lucru din trecut! Acordăm împrumut companiilor, entităților private și persoanelor fizice cu dobândă redusă și rate accesibile de 2. Ne puteți contacta prin e-mail prin loanageorge11gmail.comAPLICAȚII DE DATE1 Denumirea ...........................2 Țara .......................3 Adresa ......................4 Sexul ........................5 Starea civilă .............6 Lucrul ................7 Numărul de telefon ...........8 Poziția la locul de muncă .....9 Venit lunar ....................10 Total împrumut .........11 Durata împrumutului .....12 împrumut de destinație ..................13 Data nașterii ........................De îndată ce ați completat detaliile de mai sus vor fi transmise către noiProtocolul verificarea departamentului pentru revizuirea imediată și continuăprocesarea aplicațiilor.Universitatea din DammamMulțumiri.

  raspunde comentariului
 • Guarantee Trust Loan

  03 septembrie 2017 12:36

  GARANTIE TRUST LOANS LIMITEDDraga Împrumutat,Aveți nevoie de obținerea imediată a împrumutului legitim a fost întotdeauna o mare problemă pentru nevoile financiare ale clienților. Problema creditelor și a securității este ceva ce consumatorii sunt din ce în ce mai preocupați de căutarea unui împrumut de la un creditor legal. Rata dobânzii la împrumutul meu este de 2, iar suma minimă pe care o veți rambursa un împrumut de 25.000

  raspunde comentariului
 • JIM BUFFER

  23 august 2017 18:57

  Salut, căutați un împrumut foarte autentic? La o rată convenabilă de interes? Procesat în 24 de ore. Ați fost refuzat în mod consecvent de băncile dvs. și de alte instituții financiare? Trust Funds oferă împrumuturi cuprinse între 1.000.00 și 50.000.000,00, la o rată a dobânzii de 3. Contactați-ne astăzi prin e-mail trustfunds804outlook.com

  raspunde comentariului
 • ALICIANA CASTELO

  27 iulie 2017 17:41

  Bună ziua,Sunt doamna Aliciana Castelo o împrumutător privat de împrumut care oferă împrumuturi pentru oportunități de viață. Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru lichidarea datoriilor sau aveți nevoie de un împrumut de capital pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ați fost refuzat de către bănci și alte agenții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de credit ipotecar? Nu căutați mai departe, deoarece suntem aici pentru toate problemele dvs. financiare. Împrumutăm fonduri persoanelor care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau au nevoie de bani pentru a plăti facturi, să investească în afaceri la o rată de 2. Vreau să folosesc acest mediu pentru a informa publicul larg că oferim asistență și beneficiar fiabil și că vom fi dispuși să vă oferim un împrumut.Trimiteți-ne un e-mail la alicianacastelogmail.com

  raspunde comentariului
+