Lege să fie, dar fără discriminare și xenofobie, că vă ia mama Ioropa la bastoane!

de Eugen Cismasu , 01 iunie 2021

Hotărâtă, până mai ieri, să pună capăt furtului de capace de canalizare, mobilier metalic stradal și chiar șine de tramvai, de la liniile periferice dezafectate, Primăria Capitalei amenința că va sancționa drastic făptuitorii, în general minoritari, confiscându-le atelajele cu care au luat cu asalt rematurile și umplându-i cu amenzi uriașe, a căror neplata ar putea atrage executarea silită și evacuarea din imobilele pe care le populează.

În consecință, îngrijoraţi că şi-ar putea pierde nu doar căruţele proprietate personală, ci şi stocurile de fer adunate cu trudă de pe bulevardele bucureștene sau palatele cu turnuleţe pentru care numai ei ştiu cât au dat cu tira pă Jermania sau Londra, reprezentanții Uniunii Progresiste a Romilor cu Inițiativă au înaintat un memorandum către forurile Uniunii Europene, avertizând Bruxellesul că rumânii sunt puși pă discriminare baro, încercând rasist și xenofob să-i transforme de-a dreptul în robi ai metodelor licite de câștigare a traiului.

Dom’le, sunt de acord să se expropreeze, că pe noi nu ne afectează, le-a explicat suplimentar europenilor un cetăţean bronzat chiar şi înainte de începerea sezonului estival. Păi, ce, noi avem fro propretate, mânca-ţ-aş cardu’ matale? N-avem! Io locuiesc cu famelia în Centrul Vechi de trei generaţii şi n-am avut niciodată acte pe casă, da’ ne-a lăsat toţi să şedem acolo, şi Ceauşescu, şi Băsescu, şi domnu’ Oprescu, trăi-i-ar bisturiu’ ăla deştept, și coana Gabi, slăvit să-i fie bulibașul ăla Voluntar! Nu mai zic de Halaicu şi de Lis, care era d-ai noştri! Da’ acu’, de când pletosul ăla din Primărie s-a lepădat liberal de progresism, ne e frică să nu ne confişte Polițea Locală capacele de canal, că ne-a nenorocitără! Matale ai idee câtă muncă e să scoţi un capac din ăla, că le-a înţepenitără ăştia de zici că are aur pă ele! Asta-i dreptate până la capăt? După ce i-am votatără ca proştii, io încă şi de vreo zece ori, ei acuma ce face, ne confiscă munculiţa, că n-avem acte pe ea? Da’ cine-ţi dă, frăţâcă, acte pe un capac de canal?”

Confruntată cu asemenea situație, și la presiunile instanțelor europene, se pare că Primăria Capitalei ar urma să mai îndulcească un pic normativele municipale, aplicarea legii urmând să se facă într-o variantă mai soft. Astfel, nu vor mai fi confiscate capacele de canal ciordite fără martori, vor fi luate pe sus de către firmele specializate doar căruţele prinse circulând pe bulevardele centrale cu mai mult de 180 km/h, în vreme ce palatele cu turnuleţ care nu se încadrează în PUZ-ul local nu vor fi confiscate, ci se va modifica PUZ-ul, proprietarii de case normale, româneşti, din jurul palatelor respective fiind obligaţi să-şi facă şi ei locuinţe la fel de înalte.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

  • Christina Schulz

    23 februarie 2022 21:09

    Când l-am găsit pe Dr.Ogaga, aveam o nevoie disperată să-l aduc înapoi pe fostul meu iubit. M-a părăsit pentru o altă femeie. S-a întâmplat atât de repede și nu am avut niciun cuvânt de spus în această situație. M-a părăsit după 3 ani fără nicio explicație. Îl contactez pe Dr.Ogaga prin contactul său și El mi-a spus ce trebuie să fac înainte să mă poată ajuta și am făcut ce mi-a spus, după ce i-am oferit ceea ce și-a dorit, a făcut o vrajă de dragoste pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună. La scurt timp după ce și-a făcut vraja, iubitul meu a început să-mi trimită din nou mesaje și s-a simțit îngrozitor pentru ceea ce m-a supus. A spus că am fost cea mai importantă persoană din viața lui și știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis față de mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când m-a ajutat dr. Ogaga, partenerul meu este foarte stabil, fidel și mai aproape de mine decât înainte. Recomand cu caldura Dr.Ogaga oricui are nevoie de ajutor. E-mail ogagakuntagmail.com1 Vrăji de dragoste2 Vrăji de dragoste pierdută3 Vrăji de divorț4 Vrăji de căsătorie5 Vraja de legare.6 Vrăji de despărțire7 Alungați un Iubit trecut8. Vrei să fii promovat în biroul tău Vraja de loterie9 vrei să-ți mulțumești iubitulContactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de durată ogagakuntagmail.com

    raspunde comentariului
+