Mai răsfirați, băieți, mai răsfirați!

de Corina Băcanu , 24 mai 2016
Mai răsfirați, băieți, mai răsfirați!

Când vrei să te sinucizi corect, nu iei un pumn de pastile, nici nu îți tai venele în baie. Astea sunt pentru amatori și so last year. Când vrei să te sinucizi corect, ori intri cu capul într-un copac ca Lică Sămădăul, ori cu Opelul. Bărbați, nu cârpe! Ca să nu te recunoască nici măcar ăia pe care i-ai fi dat tu în gât la DNA. Cine știe ce ministru, parlamentar, președinte sau mai știu eu ce VIP politic ar fi ieșit din gura sinucigașului buclucaș. În orice caz, Hercule Poirot, 007, Colombo, Maddie și David stau și mănâncă semințe de draci, cazul este clar și fără palpitații: un Pom l-a omorât pe Dan Condrea, nu e pe nicio insulă și nici nu poate fi vorba de crimă. De supărare, individul care a ucis în ultimii ani peste 50.000 de oameni a regretat amarnic, a făcut o criză de draci și n-a mai suportat presiunea atmosferică. Noroc cu fosta nevastă care l-ar recunoaște și mort în gaură de Opel. Domne, mare e iubirea și ea trăiește veșnic.

Doama fostă Condrea, deși despărțită de Condrea de vreo 6-7 ani, nu îl poate uita. Condrea, la rândul lui nu și-a mai dat niciodată jos perechea de chiloți de la ultima întâlnire cu fosta doamnă Condrea, astfel identificarea a mers șnur. După chiloți, fosta doamnă Condrea l-a mai identificat pe fostul soț după următoarele indicii:

- Certificatul de Deces pe care Condrea l-a pregătit cu atenție și l-a lăsat pe scaunul din deeapta, ca să nu îi lase pe ăștia să umble bezmetici pe la constatări și cozi la ghișee. Documentul a fost descoperit nedesfigurat, impecabil, cu scris citeț și caligrafic.

- Cardul de Credit cu emBo$$ și urme de făină. P-astea le identifică imediat orice soție, doar doamna Udrea e dreaptă și virginală, ea nu l-a recunoscut pe Cocoș gol în baie, abia după ce omul și-a acoperit cocoșul cu prosopul de bani a devenit famigliar. Cardul a fost găsit intact.

- Cutia de bomboane Merci. Nici asta nu a fost desfigurată, Condrea atentu' a lăsat o mică atenție pentru fosta soție că știa că sunt preferatele ei, pentru polițiști, anchetatori și pentru domnu' Ghiță ca să aibă energie să lupte în continuare cu mafia.

- Parola de la Facebook. Asta a lăsat-o în torpedou unde a fost descoperită neatinsă. Un imbold la observație pentru domnul Iohannis căruia îi place Facebookul de moare, niciodată nu se știe când trebuie să urmărești cu atenție și de pe alte conturi.

Acestea fiind zise, sper ca doamna Firea să nu se dea cu curul de pereți că reflectoarele nu i-au mai mângâiat pletele bălaie în ultimele ore. Să pună mâna să aducă niște moaște dezinfectate ca să aibă proștii ce pupa în timp ce se uită la identificarea lui Condrea.

În încheiere, sper ca Serviciile din România să își dea seama de penibilul și derizoriul în care au ajuns. Până și Iohannis a înțeles ieri dimineață, după ce și-a băut cafeaua, că aseară un Pom a intrat în Dan Condrea.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • Alex

  25 mai 2016 12:46

  A fost sinucidere cu premeditare. Ce e asa greu de crezut, poate ca la umbra pomului aluia a diluat primul butoi de dezinfectanti si l-a pleznit melancolia. Daca va faceti treaba si cautati pe scoarta o sa gasiti scrijelit HEXI H2O =

  raspunde comentariului
 • adi

  24 mai 2016 19:40

  Actuala dna Condrea l-a identificat, nu fosta. La fosta se ducea sa recupereze fata, care, in mod curios locuia cu el si mama vitrega.

  raspunde comentariului
 • Je

  24 mai 2016 17:21

  Cred ca pe asta il voiau toti mort. Clientii, complicii, cunoscutii, dusmanii, prietenii, presa, populatia, pacientii, medicii, administratorii, ministerul. La cati bani avea, si fosta, si actuala. Cercul suspectilor e mare. Restul lumii. Nu-i de mirare ca tipul a fugit in alta lume, la o judecata ma dreapta cel putin, nu stiu daca mai scurta.

  raspunde comentariului
 • Dorin Constantin

  24 mai 2016 11:58

  "Gata, Gicule, oprete presa, că nu se mai vede ce scrie pe maină bă, n-auzi, a venit domnii care-a făcut comanda, morii mă-tii de beiv !"...

  raspunde comentariului
+