HomeSocialMai țineți minte când râdeam de Gigi Becali...

Mai țineți minte când râdeam de Gigi Becali…

Erau niște vremuri frumoase. Economia duduia, „Dansez pentru tine” făcea audiență și Gigi Becali îl înjura de mamă de Dan Voiculescu. Eram în liceu când s-a întâmplat asta, apropo. Am râs ore întregi de felurile în care urma să-i facă sex oral celui mai sinistru securist în viață oierului din Pipera, împreună cu toți muncitorii de la Antene. Îmi și imaginam o procesiune de instalatori, mașiniști și femei de serviciu în frunte cu Dan Voiculescu la coadă în fața biroului lui Becali, aruncându-și priviri jenate. Atunci, Gigi Becali mi-a displăcut mai puțin ca de-obicei. Orice om normal care dă pe Antene simte nevoia unei conversații similare cu Gâdea sau Dan Negru. Ca să nu mai vorbim de dansurile lui Becali la nunți. Nimic din lume nu se compară cu Becali dansând la nunți. Ar trebuie să deschidă o școală de dans. Vorbesc (aproape) serios!

Între timp economia s-a crizat, la „Dansez pentru tine” nici măcar Bianca Drăgușanu și Nicoleta Luciu în duel nu i-au făcut pe oameni să renunțe la Vplay, iar Gigi Becali a ajuns să-i facă lui Voiculescu exact fapta aia rușinoasă cu care-l amenința cu ani în urmă. Acum, când dau drumul la televizor și-l văd pe Becali, nu mă mai duc la bucătărie să-mi iradiez o pungă de popcorn pregătit de o comedie plină de glume cu bășini și-njurături. Nu, acum mă enervez. Era amuzant când încerca să-și repare Maybach-ul cu ranga, dar România nu e mașina personală a lui Becali și nimeni nu vrea să-și bage domnul în cauză vreo unealtă în ea. Aproape nimeni.

Există totuși un grup de oameni care îi vrea scula lui Becali în portiera națiunii și acesta se numește PNL. Astfel, patronul Stelei poate să amenințe ANI ca pe un argat de-ai săi de pe aleea Alexandru că-i scade bugetul pentru că „n-a fost cuminte” când i-a cerut să respecte legea. Astfel, Becali le poate spune unor judecători că el a fost arestat pentru milostenie, când i-a sechestrat pe interlopii care i-au furat mașina și nu i-a dat pe mâna poliției. Că spune tot felul de prostii nu-i o problemă, asta a făcut întotdeauna. Problema e că acum o face ca deputat, membru în comisia juridică din Parlamentul României. Problema e că acum trebuie să mă intereseze pe bune ce spune Becali, nu doar să râd de el, ca pe vremuri. Și atunci când îl ascult cu atenție, când chiar îi cântăresc vorbele, mi se face pielea de găină și nu mă mai pufnește râsul. E ca-n filmele horror în care criminalul se dovedește a fi cel mai prost și mai amuzant dintre suspecți.

 

Exclusiv online.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare