Mândria de a avea copy

de Spartakus , 09 octombrie 2014
Pentru că n-a putut face copii pe cale naturală, Iliescu a făcut unul cu limba de lemn.

De când sondajele (cele adevărate, nu alea prezentate prostimii la televizor) le-au băgat morcovul în cur cu tot cu frunze, arătând că diferenţa dintre Ponta şi Iohannis nu-i chiar aşa de mare pe cât şi-ar fi dorit ei, pesedeii au început o campanie furibundă de denigrare, în cel mai pur stil bolşevic, a candidatului liberal. Dacă ar fi să-i crezi pe răspândacii şi lătrăii care sug şi la ţâţa bugetului şi la puţa mogulului, Iohannis e cel mai josnic individ din istoria umanităţii.

Hitler e filantrop şi filosemit pe lângă el. După ce că are şase case care toate nu însumează suprafaţa unei singure vile dintre cele şapte ale lui Ponta, neamţul mai e vinovat şi că e neamţ, nu italo-albanez ca românul verrde Ponta, că e protestant, nu ortodox temător de Dumnezeu ca divorţatul Viorel, şi mai e, pe deasupra, şi provincial, nu bucureştean sadea, ca gorjeanul Victoraş. Nu mai vorbesc de faptul că neamţul venetic nici nu ştie să vorbeşte româneşte, ca atâţia corifei din PSD, gen Vanghelie, Grapini sau chiar Şova - mintea limpede a unui partid de lobotomizaţi.

Dar cea mai mare vină pe care sugacii i-au găsit-o lui Iohannis e că n-are copii. Domnule, e inadmisibil ca un om care vrea să fie preşedintele României să nu aibă copii. Iar vrem unul sărac şi cinstit, ca Ion Iliescu, care, fiindcă n-a avut copii naturali, a nutrit la pieptul lui viguros o întreagă şcoală de securişti şi nomenclaturişti, aflaţi şi acum la butoane?

Ce motivaţie mai are preşedintele unei ţări să bage şi el vastu’ la banii naţiunii dacă nu are copii, să le lase lor agoniseala lui de-un mandat sau două? Pentru cine să se mai zbată, săracul, dacă n-are măcar un fiu să facă contrabandă cu Ţigareta I, II, III etc, sau măcar o fiică să-i ducă mai departe succesurile agricole?

Am văzut că mulţi s-au arătat oripilaţi când doamna Gabriela Vrânceanu-Firea-Pandele-etc-samd i-a tras o săpuneală zdravănă lui Iohannis pe motiv că n-are copii şi că ce familie e aia fără copii? Are dreptate doamna şi e perfect îndreptăţită să vorbească. Ea o familistă atât de convinsă că nici n-a apucat să i se răcească fostul şi l-a şi luat pe actualul, să nu rămână multă vreme fără familie. Şi ea e mamă de copii, ştie ce vorbeşte! E drept că fiul cel mare e o loază care a împuşcat nota 1,2 la română, la examenul de bacalaureat, da’ mai contează? Are ea copil? Are! Deci mai bine cu loaze decât deloc!

Iar exemplul oferit de duduia Pandele e cât se poate de nimerit: cine să fie mai potrivit să conducă România decât un părinte iubitor ca Victor Ponta? Chiar prea iubitor, aş zice, dacă mă gândesc că abia ce-i născuse soţia un băieţel şi el deja umbla să mai facă o fetiţă, cu Daciana. Din dragoste, bre! Dragoste de neam şi ţară, evident, calitate pe care Iohannis nu o are, căci nu s-a învrednicit să dea din fund cu folos, ca Viorel.

Nici nu ştiţi ce indignat sunt că neamţului i se mai permite să candideze, deşi nu are copii. Loaze, neloaze, făcuţi cu o femeie sau cu cinci, ca Tăriceanu, da’ copii, frate! Dacă aş fi Ponta, zău de n-aş interzice prezenţa în politică a persoanelor fără odrasle. Ar trebui să poată candida doar cei cu mulţi copii, după mercurial: ai doi copii, ai voie să candidezi ca primar. Ai trei – te califici la parlamentare. Ai patru – poţi merge la europarlamentare. Ai cinci, zece sau paişpe – deja eşti bun de preşedinte.

Ştiu, există riscul ca astfel să avem preşedinte un bulibaşă din Strehaia. Da’ mă, dar măcar ăla e român d-ai noştri, din popor, nu neamţ d-ai lor!

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • ilidia

  28 octombrie 2014 10:19

  Daca tot e Pinochio, pentru relism, lungiti-i un pic nasul .

  raspunde comentariului
 • Stefan

  10 octombrie 2014 11:21

  Pandele tine-o mai mult cu ochii in tavan si nu o lasa pe afara ca arzoaica e in stare să ne amendeze ca si Ceacă pentru ca nu avem copii sau tuta introduce iara legea cu decreei.

  raspunde comentariului
 • Andrei

  10 octombrie 2014 10:39

  Felicitari pentru Articol. E excelent!

  raspunde comentariului
 • Laura

  10 octombrie 2014 1:37

  Campania de demolare a lui Klaus Iohannis a continuat i în seara premergătoare anunului de la Înalta Curte de Casaie i Justiie.Toată echipa de militani ai postului Antena 3, reunită în faa unei reproduceri a mesei prezideniale de la Palatul Cotroceni în faa căreia, cu o seară înainte, tocmai fusese proiectată o Românie la mintea lui Dan Diaconescu, a comentat campania electorală. Evoluia este spectaculoasă. România, de la mintea lui Mircea Badea i Victor Ciutacu plecat între timp la tomberonul rival, a trecut încet-încet la mintea lui Dan Diaconescu. Tot tărăboiul emisiunii de miercuri seara a avut însă la bază câteva fotografii-bombă. Investigatoarea Oana Stancu i moralista Dana Grecu ne-au prezentat apartamentul din Bucureti al lui Klaus Iohannis, un apartament din cartierul Primăverii unde a locuit i Nicolae Ceauescu i care costă nici mai mult, nici mai puin decât 1,5 milioane de euro, ziceau ele, mari cunoscătoare în preuri de periferie. Evident, cu tact, pricepere i bun-gust, cele două voci proletare ale postului au comentat locuina candidatului. i dă-i i acuză, cu dispreul faă de cei muli, cu lipsa bunului-sim, cu îmbuibarea primarului candidat .a.m.d. Numai că propaganditii Antenei 3 unii i aceiai care fac din Adrian Năstase i Dan Voiculescu marii nevinovai ai naiei ne-au arătat fotografii dintr-un apartament duplex care nu era duplex de nici un fel. Dacă ar fi bătut la ua blocului sau ar fi căutat un administrator ar fi aflat că respectivul apartament se află la etajul 1 i nu este pe două niveluri i este cu mult mai mic decât cel locuit muli ani de Dan Voiculescu pe o chirie de nimic de la RA-APPS. Apartamentul din Strada Primăverii nr. 33 sector 1 nu este nici duplex i nici propriteatea lui Klaus Iohannis. Se află la etajul 1 al unui bloc construit în 2004, are 240 de metri cam mult pentru spiritul proletar de la Antena 3 i este deinut de familia Schmidt, cea care îl avea liber i l-a i închiriat pentru 5 luni Partidului Naional Liberal. i pentru că noi am i întrebat, am aflat i chiria. PNL plătete pentru apartamentul închiriat de la familia Schmidt suma de 500 de euro pe lună. Nu e prea mult, dar în raport cu cât plătete Antena 3 pentru cinematograful Excelsior din Bulevardul Ion Mihalache în care postul îi desfăoară mega-celebrele emisiuni este chiar enorm.Cronica imobiliară de la Antena 3 s-a bucurat i de contribuia gânditorului Mugur Ciuvică, a umoristului Mircea Badea i s-a desfăurat sub bagheta îneleaptă a pastorului Mihai Gâdea, devenit cel mai lătrău adversar al primarului Klaus Iohannis.

  raspunde comentariului
 • White Rabbit

  09 octombrie 2014 20:45

  In gradina lui Ion, toate paserile dorm numai Academia n-are somnThe Wizard gave the Scarecrow a diploma

  raspunde comentariului
 • n italy

  09 octombrie 2014 15:36

  Fraera FiREA a starnit cele mai tari articole si comentarii -acesta de mai sus candidand la un loc pe podium..Daca la numar Ponta nu l-ar intrece pe bulibasa la intunecimea de pe chipul odraslei sigur da!- si culmea e ca bulibasa are reproducatoare la fel ca el nu ca plagy care o are spalacita bine.Grav e ca si Intunericitul galactic se va inchide si mai tare cu trecerea timpului si cu toata pudra data va dati seama cum s-ar mai umple de praf coana Merkel cand l-ar intalni din greseala pe vreun hol mai dosnic de la Bruxelles si i-ar da doua perechi de palme pentru sperietura..

  raspunde comentariului
 • Mi-a plăcut

  09 octombrie 2014 15:10

  Mi-a plăcut și stilul, și conținutul.

  raspunde comentariului
 • Mi-a plăcut

  09 octombrie 2014 15:10

  Mi-a plăcut și stilul, și conținutul.

  raspunde comentariului
 • Mi-a plăcut

  09 octombrie 2014 15:10

  Mi-a plăcut și stilul, și conținutul.

  raspunde comentariului
 • Farid Jahani

  09 octombrie 2014 15:00

  Klaus Prompter Werner Iohannis, va înlocui programul Prima casa cu programul Prima suta de case.în curând vom sta cu totii în chirie la Iohannis. El nu-si va lansa programul prezidential, ci programul rezidential.

  raspunde comentariului
  • Anti-prosti

   11 octombrie 2014 10:35

   Auzi gaina, vezi ca ai gresit siteul! Marsh la Latrina 3 unde-s toate gainile si nevertebratele! Acolo-l lauda pe comunistul mitoman si mongoloid Poanta! Jet jegule!

   raspunde comentariului
  • vwgh56eyju

   10 octombrie 2014 19:58

   Ai gresit site-ul,aici nu-i latrina 3.

   raspunde comentariului
+