Marian Vanghelie: „Candidez și cer autonomie teritorială pentru Sectorul 5”

de George Bonea , 27 aprilie 2016
Marian Vanghelie – Bulibaşă de sector, Don King de Ferentari

Cunoscutul politician Marian Vanghelie a declarat că și-a depus oficial candidatura pentru un nou mandat ca primar al Sectorului 5, dar de data asta vine cu o promisiune care depășește cu mult imaginația: acesta promite că va obține autonomie teritorială și administrativă pentru Sectorul 5.

Cât am stat în închisoare am avut timp să studiez istoria celor care este din Sectorul 5. Și să nu vă mire, dar suntem pe bazele unui trib antic, diferiți de ce este în restul țării. Până să se stabilească românii și ungurii prin zonele astea, au venit cei din tribul sectoriștilor. Ei sunt o combinație mai veche de costoboci și sarazini, ajunși unde astăzi e să fie Sectorul 5 pe drumul Egipt – India – Narnia. Așa că voi cere statut special pentru Sectorul 5, autonomie teritorială și administrativă, cu președinte ales, guvern și ce mai e nevoie. Și să nu mă provoace unii că scot armata… că știu eu niște băieți în Ferentari care are de toate: pistoale, aghee, tance. Da?”, a declarat Marian Vanghelie.

Auzind cele propuse de candidat, mai mulți cetățeni ai sectorului și-au declarat indignarea: „Păi și ce facem noi cu autonomia asta? Nu mai are niște făină, ceva de dat? Telefoane? Că autonomia nu ține dă foame maică!”.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+