Meniscul românesc și bisturiul turcesc

de Nestor , 15 iunie 2015

Premierul Victor Ponta a demonstrat că, în continuare, se delimitează de opțiunile fostului și actualului dictator Băsescu, cel care s-a operat, nepatriotic, pe coloană în Austria. Meniscul Prim-Ministrului, afectat serios în timpul unei partide (de baschet) va fi reparat pe meleaguri turcești. Până la alegeri, Ponta era mândru că-i român și se fudulea cu sistemul medical autohton devastat de guvernarea portocalie, pe care numai administrația lui urma să-l reabiliteze spectaculos.

Acuma, s-ar putea spune că Ponta a ales la mijloc de Rău și Bun: Turcia nu-i în Europa, ca Austria, și nici nu va ajunge vreodată, sub înțeleapta ocârmuire erdoganiană. Nici în Orientul străbun nu s-a reîntors, fiind greu acolo fără goluri turcești în plasele europene. Mai mult, prețurile nu se compară cu acelea din Austria, unde numai Băsescu își permitea luxul operației din milioardele depuse în Seychelles.

Informații din culise șoptesc însă altceva: Ponta s-ar opera în Turcia pentru ca, în lipsa și fără știrea lui, majoritatea din Parlament să modifice în regim de urgență Codul Penal prea generos cu procurorii. Planul a fost dat peste cap de generalul Oprea, care și asigură, cu pulanul funcției în mână, interimatul pe timpul operației. Acesta a declarat public că orice modificare a Codului Penal îl va determina să treacă din nou, cu arme și bagaje informaționale, în cealaltă tabără.

Care cealaltă tabără? Tabăra de vară a PNL, acum într-o nouă prezentare, fără crinuță în cheutoare și cu alinuță la defilare. A, și să nu uităm: plus locatarul de la Cotroceni făcându-și încă încălzirea prin joc de glezne și ușoare genuflexiuni. Prilej să constatăm cu bucurie că Armata este tot cu noi și asigură mersul democrației înainte, cum o făcea și oastea turcă înainte de a-și aduce Poporul osmanlâii adevărați și mândri la Putere. Dom' geal Oprea, să trăiți!

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

  • ilidia

    15 iunie 2015 21:26

    Sa tot joci baschet cu adversari care se dau la o parte din fata ta si mai ridica si mainile strigand "ma predau".

    raspunde comentariului
+