HomeSocialMic dicționar explicativ de titluri din tabloide

Mic dicționar explicativ de titluri din tabloide

Se poate observa în ultimii ani un dialect vorbit de cititorii Cancan, Click! și ai altor tabloide: limba română mondenă. Are reguli complexe, ba chiar cu multe aspecte, și nu am cum să le surprind pe toate aici, din păcate. Cu toate acestea pot să vă ajut, măcar, să înțelegeți ce urmează să citiți pe astfel de site-uri numai din titlu, ca să nu trebuiască să mai dați click. Pentru că nu am chef de vedete de carton de pe la noi, mă voi folosi în exemplificări de numele unor savanți și gânditori cunoscuți.

ȘOCANT! Marie Curie „plătită” să facă sex pe bani cu Einstein! – De fapt, Marie Curie joacă într-o sordidă producție Media Pro sau Prima, în care la un moment dat are un sărut forțat cu Einstein.

EXCLUSIV! Scene homo între Heisenberg și Bohr – Heisenberg l-a bătut pe umăr prietenește pe Bohr.

Ada Lovelace le arată TOTUL fanilor de pe Facebook – Ada Lovelace a pus o poză cu fața ei pe Facebook și i se vede și un umăr gol.

Război între René Descartes și John Locke! Dă click aici să vezi de ce se înjură – Descartes și Locke au avut declarații vag contradictorii pe o temă complet lipsită de relevanță.

Ia uite ce bețiv e David Hilbert! – O poză în care David Hilbert bea o bere.

Este cel mai sexy june al momentului, dar când o să afli următoarele detalii din viața lui Aristotel n-o să-l mai dorești! Dă click aici! – O poveste despre cum s-a scobit Aristotel în nas când era în școala generală.

Dă click să vezi cât de tare s-a îngrășat Patricia Churchland! – O poză cu Patricia Churchland, în care, evident, aceasta n-a luat nici măcar o sută de grame în plus.

ULUITOR! Rămâi prost când vezi ce i-a arătat Hannah Arendt lui Măruță! Oare Heidegger știe? – Hannah Arendt i-a arătat o poză din copilărie lui Măruță în emisiune.

Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare