HomeSocialD'ale cetateanuluiMinisterul Educației anunță noi reforme instrucționale care își propun...

Ministerul Educației anunță noi reforme instrucționale care își propun să evite stresarea inutilă a elevilor!

După ce a lămurit în stil propriu problema mega reformei digitale cu care va restructura instrucțiunea românească, alte reforme epocale ar putea fi aplicate, în curând, de ingenioasa Anisie, de la Educație, pentru revoluționare în învățământului românesc.

Una dintre ele, aplicabilă de la anul, ar viza interzicea corecturilor aplicate de către dascăli pe lucrările elevilor cu oricare dintre culorile tradițional folosite în astfel de ocazii, roșu, verde, albastru sau negru. De anul viitor, tezele fetelor ar putea fi corectate utilizându-se pixuri care scriu în culoarea turcoaz sau roz cu sclipici, în timp ce extemporalele băieților vor fi corectate musai cu o combinație de nuanțe ce se va baza pe culorile echipei de fotbal preferate.

Mai mult decât atât, dacă se va constata că și aceste noi metode vor continua să streseze elevii, determinându-i să facă scandal și să ia la bătaie profesorii pe motiv că, în loc de 10-le meritat, au primit cu 7 puncte mai puțin, ministra Anisie ar putea decreta renunțarea definitivă la întregul sistem de notare a performanțelor școlare.

Cadrelor didactice li se va interzice să le mai dea teme, lucrări de control sau note elevilor. În plus, școlarii nu vor scăpa doar de note, ci li se va permite să fumeze sau să bea în sala de clasă și să chiulească în cazul în care se vor simți copleșiți la ore.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare