HomeSocialMIRACOL: Arsenie Boca le-a apărut lăicuitorilor pe Facebook

MIRACOL: Arsenie Boca le-a apărut lăicuitorilor pe Facebook

Cei mai aleși dintre credincioși au primit în dar minunea petrecută pe timpul căderii Facebookului. Nu a fost nicidecum atac al hackerilor sau defecțiune tehnică, așa cum s-a pretins. În acest interval, o singură pagină s-a putut accesa pe rețea, a contului "Arsenie Boca chiar el". Desigur, pentru a se deosebi de celelalte conturi deschise folosind numele Sfântului.

 Așadar, inițiații au fost miluiți în scurtul răstimp cu postări personale ale duhovnicului, renumit pe FB datorită străduinței de a face minuni după moarte în regim continuu. Au fost atinse domenii variate ale interesului public: creșterea copiilor și a caprelor în gospodărie, cum trebuie privite ultimele evenimente socio-politice, prognoze referitoare la viitorul an agricol, ce rugăciuni sunt recomandate sporului la 6 din 49 sau opinii vizând Apocalipsa PSD.

Sunt mărturii atestând vindecări miraculoase, regăsiri ale unor persoane dispărute de decenii ori stoparea instantanee a calviției. La ultima postare, Arsenie Boca chiar el a binecuvântat paginile lui Tony Poptămaș și Teo Trandafir, afirmând că nici chiar el nu ar deține harul unor mai folositoare distribuiri.

În momentul dispariției paginii și resurecției Facebook, Arsenie Boca originalul avea deja 500.000 likeuri. Doar intervenția rapidă a operatorilor necreștini ai rețelei a evitat sacrilegiul depășirii lui Tony și Teo în cuantumul adorației populare.

Sfântul a promis și o apariție pe Twitter, dorindu-și a nu fi acuzat de părtinire și concurență neloială. Utilizatorii români ai Twitterului au luat act de ofertă, rugându-se fierbinte ca Arsenie să-și atragă cât mai mulți followeri din clasa politică, numai dus.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare