HomeSocialMircea Badea este un limbric intergalatic

Mircea Badea este un limbric intergalatic

Dacă ați crezut vreodată că Mircea Badea este o ființă umană, v-ați înșelat. Nici un Homo sapiens sapiens nu poate rezista atât de mult după ce împroașcă și deversează „rahat” în stânga și-n dreapta. De unde rezultă că Mirci al nostru ar putea fi, mai degrabă, o specie de limbric intergalactic băgător în seamă care, pe deasupra, mai e și scatofil.

Ultimele două zile le-am petrecut, nici eu nu știu exact de ce, uitându-me pe sărite la fel de fel de episoade din seria Star Trek, atât la cele din seria originală cu Spock și căpitanul Kirk (da, știu, sunt de o naivitate înfiorătoare), cât și la cele cu Picard ori la Voyager. Și asta am impresia că-mi întărește afirmația din paragraful anterior: Mircea Badea al nostru nu are cum să existe în forma pe care ne-o arată seară de seară la Antena 3. El e, mai degrabă, potrivit pentru un film SF, în care, în calitatea sa de reprezentat al unei specii de limbrici intergalactici, se ia la trântă cu un alt chelios, recte Jean-Luc Picard, după ce îl salută cu tradiționalul (pentru cultura sa demnă de pipiguru Bivolaru) „In piss we trust!”.

Și acum să vă povestesc și de unde am avut această epifanie cu privire la adevăratul Mircea Badea, să nu ziceți că mi s-a cășunat mie aiurea asupra lui sau să invocați (pentru a nu știu câta oara) clasicul „ești un băsist!”. Așadar, faptul că singura utilitate pe care Badea o vede în social media este aceea de a înjura tot ce mișcă în calea lui nu-i ceva nou. A făcut asta pe blog, pe Twitter, dar în acest weekend a venit, cu adevărat, și rândul profilului său de Facebook.

Într-o primă postare, Șpagatisul îi ia la rost pe cei de la Ev.z.: „Curve penale nespălate la băs, ia jurați-vă pe japițele care v-au căcat că «vedetele» Antena3 au miniștri «repartizați». Zi să moară mă-ta!”. Fără să-mi ascund antipatia către carnețelul de buzunar al domnului președinte, din postarea de mai sus eu pot să deduc următoarele: oamenii care pupă în fund pe altcineva decât pe Dan Voiculescu sunt niște „curve nespălate la băs”, iar ei nu sunt născuți sau aduși pe lume de barză, ci „sunt căcați”. Apoi vine rândul lui Moise Guran care, în universul lui Badea, este „cea mai imbecilă formă de viață de pe planetă”. Iar asta vine de la un individ care are doar doi neuroni în funcțiune care nu fac altceva decât să se înjure între ei.

În final, pentru că nu se putea altfel, Mirci îi face „curve virgine” pe toți cei care s-au luat de el în urma statusurilor sale și ne provoacă să-l împingem pe scări, că după ce se ridică ne arată el la parte-n parte. Trecând peste veșnicele amenințări cu bătaia din partea lui Badea, eu am o singură curiozitate: cum s-ar putea cineva întâlni cu Mircea vreodată dacă domnul Voiculescu nu-i dă drumul din lesă?

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare