HomeSocialMircea Badea, vidanjorul de serviciu al Antenei 3

Mircea Badea, vidanjorul de serviciu al Antenei 3

Întotdeauna am fost fascinat de motivația pe care o au unii oameni de a deveni vidanjori și de a-și petrece timpul în fel de fel de haznale și printre dejecții. Desigur, răspunsul nu poate fi altul decât banii. Am descoperit recent că, pe lângă emisiunile de la Antena 3 sau de la radio, ori blogul său, Mircea Badea mai are ceva: un cont de Twitter. Iar acest cont este o veritabilă vidanja pe care Mirciulică nici măcar nu o conduce cu multă atenție, astfel încât de multe ori conținutul ei se mai varsă pe ici, pe colo. În plus, am impresia că, dacă înjurăturile pe care le scuipă de la TV ar putea să fie plătite, cele de pe Twitter nu cred că au o altă explicație decât caracterul marelui șpagatist al presei românești.

Iată doar o mică parte din colecția de perle a marelui cerber antibăsist de la Antena 3:

  • „Porcul ăsta de Cristian Preda urlă că referendumul a fost pierdut de antibăsiști. Corect. N-au fost decât 7,4 milioane. Să-l ia dracu.”
  • „Toți lăbarii o ardeau alarmați că scade leul din cauza suspendării băsăului. Păi acu a crescut leul și băsăul e tot suspendat. Cum facem?” (Asta denotă o cunoaștere incredibilă a pieței monetare. Poate că i-ar sta mai bine la BNR decât la pupitrul de la Antena 3, nu?)
  • „Dați-i o m**e acestui băsist în putrefacție care șmenărește evidența.”
  • „Cristi Danileț de la CSM e un lingător de c*r băsit abject. Sper să-i supraviețuiesc să mă pot bucura când o crăpa.”
  • „Șterge-te la c*r cu fatza fiicei tale.” (într-o discuție cu un individ)
  • „Dar mai am o idee. F**e-o mai bine pe mă-ta moartă.” (către Andrei Manțog)

Dar ce credeați, că ne poate ierta tocmai pe noi? Evident că nu. Așadar, noi ne numim Cacademia Cacavencu (heh, dacă asta venea de la un copil de 7 ani era aproape comic) și suntem o „gașcă de curteni băsiști”. Nici colegul Iulian Tudor, care a îndrăznit să scrie despre Mirciulică, nu poate scăpa, el fiind provocat la ce altceva decât la bătaie, că doar la un concurs de cultură generală ar fi cam bizar pentru specimenul de Balta Albă. Ei, și acum vine piesa de rezistență: „Cacademia Cacavencu insistă să sugă p**a clamând că ei nu sug ci suflă, aia nu e p**ă ci flaut și aparținătorul nu e Băsescu ci Mozart”. Ceva sublim, nici măcar Ciutacu nu era în stare de așa ceva.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare