HomeSocialMoşule, asculţi Osana sau Osama?

Moşule, asculţi Osana sau Osama?

Din sursele oficiale de informare aflăm că autorităţile americane i-au eliberat permis de survol şi aterizare pe teritoriul SUA lui Moş Crăciun, la cererea copiilor iubitori de Santa Claus. Departamentele responsabile cu securitatea aeriană, apărarea aerospaţială şi chiar Ministerul Agriculturii au fost de acord cu emiterea autorizaţiei, pe perioadă determinată şi sub strictă supraveghere informatică. Dar noi, deşi antrenaţi temeinic de Victor Ponta, nu suntem atât de naivi încât să luăm de bune balivernele celor care şi-au trucat până şi aselenizarea; aşa că am accesat sursele de informare alternative.

Pe Wikileaks ne este desconspirat adevăratul scenariu al evenimentelor, reconstituit prin dezvăluirile lui Edward Snowden, într-o excelentă traducere din limba rusă. În pofida permisului prealabil de acces al spaţiului aerian nord-american, numitul Santa Claus a fost interceptat, cu tot cu sanie şi renii lui suspect de zburători, de trei avioane de luptă (asta la vedere, cele invizibile neputând fi numărate). Echipajul Santa a fost forţat să aterizeze la Guantanamo, provocând o adevărată revoltă printre deţinuţii care, neavând la îndemână RPG-urile tradiţionale, s-au văzut siliţi să asiste neputincioşi la ceremonial. După obligatoriul control corporal, intraintestinal şi microbiologic, bărbosul în roşu a fost supus timp de opt ore obişnuitului interogatoriu cu lampa în ochi, muzica lui Sean Paul în urechi şi miros de şaorma cu taliban rotisat în nas. Fapt absolut de înţeles, aspectul lui de Osama albit şi altoit cu Castro hodorogit fiind demn de bănuieli chiar dacă povestea s-ar fi petrecut la Kremlin.

Totul s-a lămurit favorabil pentru subiectul anchetei atunci când agenţi NSA, CIA şi FBI, sosiţi urgent la faţa locului, au prezentat înregistrări audio-video ale obiectivului Santa. S-a constatat astfel că în niciun moment al anului scurs moşul nu a părăsit locaţia din Laponia, ocupându-şi timpul doar cu îngrijirea renilor, strângerea cadourilor pentru copii şi exersarea hohohourilor în faţa oglinzii. Aşa că pe dosar s-a pus ştampilă de aprobare, cu menţiunea “A se continua supravegherea”, iar Santa a fost eliberat, scăpând doar cu o amendă pentru nerespectarea regimului materialelor pirotehnice. Pentru viitor s-au recomandat acţiuni pentru o mai bună relaţionare între servicii, astfel încât să nu mai ajungă sania cu reni neverificată până la intrarea în spaţiul aerian yankeu. Pentru asta se vor dezvolta programe de colaborare cu Google, Yahoo, Microsoft şi, în general, orice companie care îţi pune prăjiturele în calculator, când tu crezi că zbori liber, nevăzut şi necunoscut ca Moş Crăciunul rupt în sac şi taxat atât la intrarea, cât şi la ieşirea pe coşurile de lux româneşti.

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare