HomeSocialMuncă multă, fund frumos!

Muncă multă, fund frumos!

Dacă la noi s-a inventat autostrada suspendată pe care n-o vede nimeni, un slovac a realizat, la propriu, maşina zburătoare. Se va putea astfel depăşi şi pe deasupra, iar parcarea laterală va fi, în sfârşit, accesibilă şi celor mai aeriene doamne. Sper din tot sufletul să ajungă cât mai târziu în România, vă daţi seama ce aripi le vor creşte cocalarilor noştri?

Citesc despre 5 întrebări pe care un candidat le-ar putea pune angajatorului, în cadrul unui interviu pentru angajare. Nu vă sfătuiesc să urmaţi indicaţiile, la cel mult a treia veţi fi siguri că rămâneţi tot fără serviciu. Le puteţi pune doar dacă aţi luat marele premiu la Loto după multe reporturi, iar interviurile de angajare sunt un hobby pentru dumneavoastră.

Dl. Prim-Ministru se arată mereu pozitiv în aprecieri pentru cei ridicaţi de DNA, manifestându-şi încrederea că asta îi va face şi mai apreciaţi şi votaţi. Dacă are dreptate, cât mai costă un bilet, doar dus, pentru Australia?

“Jurnaliştii” noştri se întrec în titluri spectaculoase şi ambigue, menite să atragă clickurile generatoare de trafic. “A trăit 53 de ani fără aer! În tot acest timp, a primit apă o singură dată, acum 42 de ani!” Nu, nu e vorba de o performanţă yoghină şi nici nu e Băsescu personajul, afli că, de fapt, realizarea aparţine unei plante agăţătoare. Ea a trăit într-o sticlă încă de pe vremea când era sămânţă, pusă acolo de un englez. Cum englezul e, după nume, cam scoţian de felul lui, se explică astfel şi generozitatea cu care a fost tratată planta, nevoită să se hrănească o viaţă de om cu nutrienţii din propriile frunze putrezite şi ajunse pe fundul sticlei. Bine că nu i-a dat o picătură de scotch în 42 de ani, stătea biata vegetală atât amar de vreme pe uscat!

Un american şi-a pierdut portofelul la un meci de baseball, având surpriza ca găsitorul să i-l trimită acasă cu un adaos de 20 de dolari în el şi un bilet de amiciţie. De-aia la noi e greu să se întâmple din astea, nu am ştiut să ne ţinem de oina strămoşească!

După ce a făcut pizza cu portretul Papei Francisc, un bucătar italian a trecut la compoziţii reprezentând nuduri şi schiţând organe sexuale. Noile creaţii i-au sporit mult cifra de afaceri, dovedindu-se, încă o dată, că până la Dumnezeu, tot dracul vinde mai bine şi are grijă de portofelul şi sufletul tău!

Hugh Hefner va avea, cu acordul soţiei de 27 de ani, 1000 de “iepuraşi” Playboy la aniversarea vârstei de 88 de ani. Petrecerea va costa un milion de dolari, dar e sigur că nu pentru bani îl iubeşte soţia şi îi fac poftele vizuale iepuraşii săltăreţi. E doar artă pentru artă şi respectul de care se bucură oamenii vârstnici în America. Hugh, vrei să mai ai senzaţii tari? Zi-le că eşti lefter şi trebuie să achite consumaţia!

Încă o dovadă că presa nu vorbeşte, totuşi, fără dovezi. Boureanu se desparte de Pelinel, după încă o dovadă că totul nu este pe lume deloc întâmplător. Dacă de prima soţie era înşelat cu naşu’ pe când Boureanu era în America, de Valentina e tradus în timpul când e ea plecată acolo. Oricum ar aborda problema, lui Cristian nu-i reuşesc de fel relaţionările cu America. I-aş propune să micşoreze aria de acţiune, uite ce bine îi iese lui Irinel cu fete de la noi, de la ţară!

Dacă nu ştiaţi, există un fel de concurs neoficial pentru “cel mai frumos fund de pe internet”. E rezervat, bineînţeles, persoanelor feminine, iar “deţinătoarea” titlului cică tocmai a fost detronată de o concurentă. Posesoare a 230.000 de followeri pe Instagram, noua campioană a scris pe contul ei: “Am reuşit această transformare în 5 săptămâni cu un program special pentru fund. Mă simt atât de mândră. Continuă să tragi tare şi să munceşti”. Fac un mic exerciţiu şi eu, de imaginaţie: câţi followeri ar fi avut o fată care şi-ar fi postat poze cântând la pian şi ar fi scris că: “Am reuşit să învăţ Nocturnele lui Chopin în 5 săptămâni, cu un program special de studiu. Mă simt atât de mândră. Continuaţi şi voi, dar numai după ce aţi deprins întâi Polonezele! Mă urmăreşte cineva?”

Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare