Nuţi, tu cu cine (mai) faci shopping?

de Spartakus , 21 noiembrie 2014
Nuţi, tu cu cine (mai) faci shopping?

De zile bune mă cert cu amici, rude şi cunoscuţi care au alte convingeri politice, generate fie de idealuri, fie de foame, pe un subiect delicat: dacă vine Iohannis, n-o să-l pună pe Băsescu prim-ministru şi pe Udrea ministru la Turism? Cică aşa au văzut ei pe Antena 3, iar ce se spune acolo e literă de evanghelie. Felicit Antena 3 pentru rolul crucial avut în alegerea lui Iohannis, dar trebuie să spun că, din păcate pentru harul de clarvăzător în buci al răspopitului Gâdea şi de cititor în palmă al musculosului Badea, de astă dată anteniştii s-au înşelat.

Traian Băsescu o să fie prim-ministru sub Iohannis atunci când Iohannis o să accepte oferta unor fugiţi de-acasă de a trece la ortodoxie. Şi poate nici atunci, pentru că neamţul merge, în continuare pe Ponta, care are mână bună la distrus partide. După doi ani de criză, nici morţii neinformaţi n-o să mai voteze cu PSD, aşa că de ce să-şi bată Iohannis cuie în talpă punându-l pe Băselu premier?

Pe Duduia Udrea iarăşi n-o s-o vedeţi prea curând ministresă, căci deocamdată e stresu’ pe ea cât Casa Poporului. Doamna şi-a dorit întotdeauna bijuterii, dar e pe cale să primească de la DNA o pereche de brăţări cum nici la duşmani n-ar da. Căci, dacă ne uităm bine, vedem că lanţul a început să se cam strângă. L-au ridicat pe ex-ul Cocoş procurorii de i-au mers fulgii, pe Stelian Gheorghe, alintat „Stelu”, omul de casă al lui Cocoş, au început să-l strângă de ouăţe, ba aseară i-au asigurat cazare într-un arest de cinci stele, cu room-service inclus, şi prietenei şi parteneri de shopping parizian  a duduii Nuţi, Alina Bica. În jurul doamnei Udrea, DNA a făcut gol, de-a ajuns, săraca, să nu mai aibă nici cu cine merge să spargă suta de mii de coco în weekendul care vine.

Aşa  că, dragi fani ai Antenei 3, pupa-v-aş pe creieraşul vostru neted ca oglinda, lăsaţi-o mai moale cu „Băsescu prim-ministru, Udrea ministru”, că nu ţine. La felul cum se mişcă Justiţia, care-a început să duduie precum economia în vremurile bune, o să avem, poate, în curând un guvern-fantomă condus de Băsescu, dar nu din umbră, ci de la răcoare. Cu Udrea, Videanu, Blaga, Berceanu, Vosganian şi alţi corifei ai capitalismului de cumetrie, îmbogăţiţi din taxele şi impozitele noastre. Pentru că, la cât e de pricepută Duduia Nuţi la împletit cozonaci, fiţi siguri că până la urmă tot la brutărie ajunge!

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • gigi

  22 noiembrie 2014 4:59

  Duduie ea justitia ca economia, dar in curand va intra in recesiune sau intr-o criza gen cea din 2009. Johhan Jodel al vostru aduce nu la chip dar la asemanare cu colegul de banca Ponta. Pana acum temele sale sunt axate pe combaterea basismului. El va reconecta presedintele la Constitutie. In 2012 oare ce se zicea de Base?

  raspunde comentariului
 • n italy

  21 noiembrie 2014 10:32

  Deaia a mierlit-o si adevaratul Spartacus ca inconjurat tot de amici,rude si cunoscuti care l-au turmentat complet de cap a crezut ca visele si sperantele lui vor deveni realitati Dar daca originalul a ramas in istorie chiar scurtat de cap pentru un ideal nobil sa vedem ce va face copia din ce in ce mai scurt tot la cap si care nu intelege nimic din cum si de cine a fost construita cursa in care a intrat Plagiatorul...

  raspunde comentariului
+