HomeSocialO doză de moaște cu manuale de religie

O doză de moaște cu manuale de religie

După vechea zicală ,,Domnul a dat, BOR-ul a luat”, Ministerul Educației, într-un parteneriat dubios cu BOR a lansat colecția vară-iarnă de manuale de religie. Niște branduri deja renumite în interiorul arcului Carpatic, manualele vor oferi elevului român o nouă experiență a religiei, dusă la rang de moaște: prigonirile primilor creștini în 3D, cântece bisericești transmise în direct de pe canalul de VEVO BOROfficialRomânia și ședințe de terapie cu Iisus Hristos. De asemenea, manualele vor veni și la pachet cu 3 bilete la VIP pentru exploratorii de moaște români cu vârsta mai mică de 18 ani.

Bineînțeles, manualele nu se vor opri doar în școli. Un pachet de 350 de manuale va ajunge în Senatul României, unul la Cotroceni și încă unul la Palatul Victoria. Acestea vor ajuta parlamentarii români, învățându-i lecții sfinte din Grădina Eden: cum să înmulțim gropile din șosea, să oferim accize peste accize și mai ales, cum să plouă, numai pe 7 euro 75 cu voturi sfinte, care să alunge dracii rămași încă pe semafoare de la euro-parlamentare.

Designerii au propus încă un model unic pentru prezidențiale. Va conține rugăciuni și pilde cu care Antena 3 și B1 să strângă lanțul audiențelor și să poată, cu ajutorul Domnului să întregească orele de dezbateri pe teme de vot.

Reprezentanții au dezbătut, de asemenea tema producerii unui auxiliar cu exerciții și icoane. Alături de majoritatea sfințiilor din Calendarul Ortodox 2014, vor apărea și icoane ale: Sf.Klaus (aduce obiecte nemțești la mâna a doua), Sf.Crin ( aduce somnul pe la casele oamenilor) și Sf.Victor-Viorel (ajută toți baschetbaliștii ratați și plagiatorii neinspirați).

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare