HomeSocialEt si cetera socialaO filă din jurnalul vieţii de apoi a Sfintei...

O filă din jurnalul vieţii de apoi a Sfintei Parascheva

Aici la noi nu se măsoară timpul, dar mă uit pe Pământ şi văd că nişte oameni sărbătoresc din nou ziua mea. Cică iar trebuie să mă pupe toţi încolonaţi ca la Black Friday. N-am înţeles niciodată treaba cu pupatul moaştelor, plus că nu sunt sigură că alea-s ale mele. Or avea certificat de la paleontologi sau ce specialişti se mai cer, cum am auzit că procedează acum Patriarhia Română? Problema e că românilor li s-a dus buhul până-n Paradis că-s ultimii din Europa la consumul pastei de dinţi. Şi majoritatea celor care stau la pupat nici măcar nu mai au dinţi, ba mulţi dintre ei sunt aproape moaşte, ca şi mine. Bleah… grea e viaţa când eşti moaşte, în moaşta mă-sii!

Gata, m-au scos popii cu racla la expoziţie. Văd că sunt aduşi pupătorii cu autocarele, ca la alegerile cu moaşte teleormănene. S-au format nişte cozi de zici că se dă ceva ca pe vremea Sfântului Ceauşescu. Oamenii mă pupă şi îmi cer sănătate, noroc în dragoste şi, mai ales, să câştige la 6/49. Măi, neduşilor la Antipa, voi credeţi că eu sunt peştişorul de aur?! Sper că o zi terestră trece repede, nu-mi mai aduc aminte exact fenomenul.

Îmi place organizarea, se stă la coadă civilizat şi personalul îşi face datoria. Un singur incident până acum: o băbuţă m-a pupat aşa, mai ca pe moşul ei la tinereţe, i-a căzut placa pe raclă şi de acolo jos. A început să urle că-i proteza ei luată ieftin datorită domnului Iliescu şi că trebuie să fie vreun băsist pe-acolo care i-a furat-o. Unul (cred că băsistul) i-a strigat în gura mare: "Pune-i lipici, fă babo, în pielea mea! Stă lumea dupe tine, hai că noi mai avem şi servici!" Eu cred că băsiştii ar trebui să mai tacă dracului, în moaştele mele, că numai zâzanie bagă în popor. L-a luat baba în nişte şuturi de i s-a înţepenit mărul în gât: "Băi, tehnocraticule, datorită la ăştea ca tine am ajuns săraci cum am ajuns! Pe vremea lu domnu Ceauşescu toţi ne permeteam cel puţin zece tuburi de Corega pe lună!" În fine… au intervenit jandarmii şi i-au returnat doamnei proteza, se înţepenise într-o gură de canalizare. Sper sincer să nu se mai facă politică până la ultima pupătură!

Am sperat degeaba: jandarmii zic c-a apărut o delegaţie de politicieni, vor şi ei să pupe în rând cu oamenii simpli. Dumnealor precis sunt veniţi după foloase electorale, nu-i văd eu să aibă nevoie de bani şi noroc în amor, la cum plesnesc de sănătate. Vaaaaai… dar domnul frumuşel care s-a băgat în faţă chiar arată bine, parcă-i un manechin la pensie! Şi-i priceput al naibii la pupat, dacă mai eram tânără şi în viaţă mai-mai c-aş fi intrat în păcat! Sunt sigură că femeile-s moarte după el… ia să vedem ce-mi cere… din nou Prim-ministru după alegeri sau măcar tot Preşedinte la Senat?? Nu-i deloc pretenţios frumuşelul şi tăricelul nostru! Să vedem ce putem face, nu cred să-i iasă bine din urnă fără împerecheri electorale cu alţii mai drăcoşi. Te-am pupat şi eu, drăguţule, pa!

Da' zâmbăreţul ăsta cine o mai fi? Pare mai şmecheraş, aşa, nu cred că-i bine, ca femeie, să te încrezi în el… văd că face şi nişte glume nepotrivite situaţiei, tot ceva cu băsişti şi tehnocraţi… ia zi, pontosule, eşti sincer când mă pupi tu pe mine? Nici el nu-mi cere mult, cică să moară unul Iohannis, plus altul Cioloş şi praful să se aleagă de DNA… auzi, mă, ochelaristule? De ce nu te duci tu la vrăjitoare, vrăjeală văd că ai grupa mare în tine! Pupă la altă raclă!

Hopa… vine şi o femeie la rând… nu că n-ar fi fost destule până acum, dar dânsa nu pare să aibă aplecare spre cele sfinte. Cum?! Te-ai dat şi tu cu Teologia de curând, draga mea? Păi de ce, te-a părăsit iubitul? Plângi şi râzi şi îl strigi aiurând? Lasă tu, niciun bărbat nu merită să te sacrifici pentru el, mai bine îţi iei viaţa pe cont propriu. Chiar aşa vrei să faci, să candidezi independentă? Te pup, să-ţi dea Dumnezeu ditamai pleşcoiul în decembrie!

Parol, se pare c-au început să se înghesuie blondele la pupat… tu cine mai eşti, ghiurghiulio? Zi încet la ureche…ah!… liderul forţelor de dreapta din ţară… mă scuzi pentru expresia cam îndrăcită… s-a pizdificat chiar aşa de tare Dreapta în România?! Şi vrei câştigarea alegerilor, plus majoritate în Parlament şi guvern cioloşist în continuare? Bag de seamă că cioloşismele-s tot un fel de ciolane pe post de scule sfinte bune la orice. Bine, pupă-mi dreapta ca să iasă bine, dar nu bag mâna-n foc pentru asta!

Eeeee… aşa mai da… mustăciosul de colea mă dă de-a dreptul pe spate… mă rog… m-ar da, dacă s-ar mai putea… se vede că ştie să pupe mâna unei femei, ca să se lipească şi de restul. Ia s-auzim ce dorinţă-mi şopteşte… ce mama dracului aveţi azi toţi, chiar toţi vreţi să câştigaţi alegerile şi să moară tehnocraţii?! Auzi, libidinosule… nu mai bine-ţi pui tu moaştele tale la contribuţie, alea pe care le-ai încolonat la alegeri şi referendumuri? N-am eu puteri miraculoase câte posezi tu cu Partidul tău de necrofili!

Ajunge pe ziua de azi, mi-au stricat politicienii tot feng shui-ul tradiţional. Nu mai zic că pupatul în serie m-ar face, dacă m-ar învia cineva, criminal în serie. Mi se confirmă încă o dată: românii nu-s doar aprigi pupători de mâini, dar şi pupincurişti redutabili, dacă le iese un ce folos. Le-aş zice una să le taie tot cheful de pupătură: fraierilor lingători de oase, la 6/49 câştigă tot cine vor politicienii, papagalilor! Nici Iisus Cristos nu le-ar nimeri pe toate şase dintr-o variantă simplă! Ne pupăcim iar mâine, mai spălaţi-vă şi voi pe dinţi!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare