HomeSocialO soluție ieftină de a scăpa de maidanezi, fără...

O soluție ieftină de a scăpa de maidanezi, fără să-i căsăpim

Ați dat 3 lei pe Cațavencu de săptămâna aceasta? Atunci, cum ar zice un economist cocalar, v-ați maximizat utilitatea fără număr: vă râdeți, dar aflați și cum poate scăpa Bucureștiul de maidanezi fără să ne dea în judecată Briji Bardo la CEDO.

Cum să sterilizezi câinii moca

Din câte am înțeles, castrarea unui dulău costă vreo 90 de lei și sterilizarea unei femele cu vreo 30 de lei în plus. Vreți să știți cum rezolvăm problema asta simplu, și cu niște costuri mici, ținând cont că în București pot fi oriunde de la 65.000 la 100.000 de Bosquito, Azorel și Grivei? Păi, dacă ne uităm atent, cică Chirirgul General al Capitalei are alocați vreo 3,4 milioane de para pentru prins și belit câini, ori pentru construirea și întreținerea țarcurilor în 2013. De banii ăștia construim, în primul rând, două țarcuri imense: unul în Nordul și celălalt în Sudul Capitalei și îi triem frumos pe căței după ce bijuterii au între picioare. Cum ar veni, un fel de castrare sau sterilizare pe cale naturală. Dacă vrem să-i lăsam să se și distreze, încadrăm în țarcurile astea mari și câte o fabrică dezafectată de pe vremea lui Ceașcă, de-o să aibă câinii un adevărat parc de distracții.

Babele și oengistele să scoată banii

Cum scriam mai devreme, cifrele oficiale zic că în București avem 65.000 de patrupezi. Hai să zicem că sunt 100.000, adică vreo 1 câine la 18 oameni. Sunt măcar 200.000 de bucureșteni care spun că și câinii sunt niște suflete care nu trebuie să moară? Păi, dacă stai pe forumuri, atunci pare că da. Carevasăzică, daca așa stau lucrurile, atunci toate babele, oengistele sau ceilalți iubitori de animale non-isterici nu trebuie să facă altceva decât să scoată 1 Euro din buzunar pe lună (un mizilic după ce Ponta ne-a ieftinit pâinea și covrigii). Așa ajungem la câte 100.000 de Euro pe lună pentru fiecare țarc, bani cu care toate sufletele pe patru picioare o să se lăfăie mai ceva ca românii la all-inclusive-ul bulgăresc.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare