HomeSocialO zi de iarnă din viaţa unei piţipoance

O zi de iarnă din viaţa unei piţipoance

Țuți a lătrat de la 6 până la 10. De fapt, a urlat şi după aia s-a uşurat pe covorul de lângă patul meu! Nesimţitul! Nu e deloc comod să ai câine iarna. Vara îmi place să-l plimb în timp ce fac jogging în pantalonii mei stretch, oprindu-mă pentru fandări în faţa corporatiştilor care merg dimineaţa la birou. Gândul că le-am făcut dimineaţa mai frumoasă mă face să mă simt mai bună. Deşi… ştiu că sunt bună rău! Da’ pe ninsoarea asta n-are haz să duc potaia să facă şuşu mic afară.

Azi merg mai târziu la serviciu. Am anunţat ieri că trebuie să-l duc pe Țuți la veterinar, şi şefa mea, care la 47 de ani n-are altă bucurie în viaţa ei tristă decât să ducă mâncare câinilor aflaţi în adăposturi, mi-a zis să-mi iau pentru căţel oricâte ore am nevoie. Hai că are şi câinele ăsta avantajele lui.

Ce tare a nins afară! Mi-am făcut o poză în sutien, pe balcon, şi mi-am pus-o pe Facebook. E fashion aşa… cu toată zăpada asta în fund! S-a trezit o deşteaptă să-mi trimită mesaj ca să mă corecteze, cică se zice fundal! Mă rog, mie îmi place să fiu practică! De ce să lungesc inutil cuvintele?

Totuşi, trebuie să ajung la muncă până în 6, că avem şedinţă cu şeful ăla mare. O să-mi pun bluza aia mov, decoltată, că nu se ştie cum îi pic tipului cu troancă. Ei, cu tronc! Hotărâţi-vă odată! Ori vreţi să lungesc cuvintele, ori să le scurtez, că m-aţi zăpăcit naibii de tot!

Uite, în dimineţi ca asta mă apucă depresia când îmi dau seama că toate curvele au maşina şi eu nu! M-am hotărât să-mi iau viaţa cu mâinile mele! Adică să fac ceva concret care să-mi aducă o maşină. În seara asta îmi pun ceva sexy şi minimalist şi o să-i spun lui Păsărel că m-am săturat să se poarte urât cu mine şi să mă lase să circul cu tramvaiul. Că eu fac atâtea lucruri pentru el, chestii pe care nu ştiu să le facă toate fetele, sau nu vor, şi că pentru asta merit măcar o maşină. Că mi-a cumpărat până acum decât o haină de blană, lungă până în pământ, adică de babe. Sper să funcţioneze planul. Ideea mi-a dat-o Adelina, dar ea a avut ghinion că i-a zis iubitu’ că e plină lumea de fete care fac aceleaşi lucruri pe care le face ea, doar că mai bine.

Am ajuns la serviciu la fix pentru şedinţă. O să fac impresie mişto, că sunt punctuală. Băieţi, vă rog, spuneţi-mi că oricât ar fi de urât afară, vouă tot vă place să vedeţi fete îmbrăcate frumos, elegante şi sexy! Spuneţi-mi că nu mă chinuiesc degeaba încercând să-mi înfig tocurile în gheaţă ca să nu pic în nas şi să stric frumuseţe de rinoplastie, că nu înfrunt în zadar viscolul refuzând categoric să port o căciulă hidoasă care să-mi strice coafura, că n-o să fie în van reumatismul, cistitele şi alte beteşuguri cu care o să mă căpătuiesc pentru că pe gerul asta port doar blugii cu talie joasă şi gecuţa mea din piele, scurtă, care-mi lasă buricul şi sânii la vedere. Spuneţi-mi că din mulţimea de tipe înfofolite, trăgând după ele inestetice cizme fără toc, voi mă observaţi din maşinile voastre la semafor şi mă doriţi cu disperare! Spuneţi-mi că nu îngheţ degeaba!

Ahhh, adevărat e ca Dumnezeu îi ajută pe ăia care se ajută singuri! Şeful ăla mare m-a remarcat în sfârşit, aşa că sunt încrezătoare că foarte curând o să am maşina! Aşa că, Păsărel, zgârcitule, poţi să te duci dracului cu Loganul tău cu tot!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare