HomeSocialOmul, când nu are ce face, se dezbracă şi...

Omul, când nu are ce face, se dezbracă şi îşi păzeşte hainele

De fapt, această zicală era cu olteni iniţial, dar îmi pare că nu greşesc dacă pun problema aşa. Omul, când se plictiseşte, devine foarte inventiv şi produce cele mai dubioase şi inutile lucruri. De exemplu, în Spania, a fost scoasă pe piaţă o sacoşă re-vo-lu-ţio-na-ră, doamnelor şi domnilor! Pardon, doar doamnelor. Vă explic imediat şi de ce.

Aşadar, nişte bărbaţi probabil agasaţi de femeile din viaţa lor au decis să îşi încheie suferinţa de a răspunde mereu la întrebări celebre de tipul „Îmi stă bine în fusta asta?” „Arăt mai bine decât prima fată care ţi-a făcut sex oral?”, „Nu-i aşa că am mai slăbit 400 de grame?”, cu ajutorul unei pungi.

Sacoşa-minune este, în realitate, o pungă cu o meclă de model masculin, pe gura căruia s-a lipit un cod QR. Femeia scanează QR codul în cauză şi paf! pe telefon se deschide un buşon de mascul cu o voce de Bebe Cotimanis fumător de mahorcă şi îi spune femeii că este minunată, superbă, că vrea să o treacă pe lista lui cu dorinţe pe care i-o trimite lui Moş Crăciun ş.a.m.d. Cam cât o ţine pe ea bateria la telefon.

Mno. Totul bine şi delicios de inutil, dar întâmpinăm nişte probleme pe drum. Femeia, în primul rând, trebuie să ştie să citească un QR code. La noi, fetele care se plimbă zi-lumină prin mall după haine îşi folosesc smartphone-ul pentru Facebook şi poze în baie. E mai complicat să o pui să descarce aplicaţia de citit coduri şi să o şi folosească. Unde mai pui că e al dracului de complicat să meargă cu punga în dreptul ochilor, cu telefonul nemişcat pe mufarina de pe sacoşă şi să nu dărâme nimic.

A doua problemă e deja mai profundă. Ce faci dacă ea vrea să îşi crească încrederea în ea, ca femeie, cu punga-minune (de parcă o pungă te ajută să nu mai fii urâtă ca un hârciog cu probleme dentare), dar nu îi place mecla ăluia de pe copertă. Adică dacă tot faci o pungă cu un nene, măcar alege-l să fie aşa… o combinaţie de Brad Pitt cu Johnny Depp şi Robert Downey Jr. Sau, mai bine, pune-i pe toţi trei la un loc. Să îi spună că e frumoasă pe trei voci. Un a cappella micuţ acolo.

Dacă stau să mă gândesc, ar fi o idee minunată să facem pungi din astea la noi. Dar pe sacoşe din alea de un leu, că ele sunt reprezentative aici. Şi să înjure de mamă, să te ameninţe că îţi zgârie maşina, unele să vorbească romgleza. Şi să avem şi o ediţie limitată de pungi cu personaje celebre din grădina noastră zoologică. Eh, cum ar fi să îl auzi pe Badea înjurându-te din pungă, băsist mic ce eşti?
De doriţi să vedeţi reclama la sacoşă, iaca:

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare