HomeSocialOprescule, ți-am numărat ouăle

Oprescule, ți-am numărat ouăle

România e-n criză. Așa ne-am născut. Și când nu suntem în criză, tot chiorăie un maț, deci nu ne permitem extravaganțe, altfel se inventa micul cu caviar, sarmaua cu somon fumé și ciorba din copănele de broască.

Pentru că nu ne permitem extravaganțe, nici nu excelăm în multe domenii, d-aia-ntr-un Crăciun am avut un brad imens de fier în centrul orașului, în loc de unul mic și scump, gropile sunt dese că-s mai ieftine la pachet decât un crater imens de neam prost în centrul țării și „marii” oameni ai neamului sunt niște needucați pentru că n-am mai investit în ei. Lasă-i să fie primari, care este și cu 4-5 clase, care nu este e tot buni.

Sorin Oprescu, un primar cu carte, ș-aia multă că Universitatea „Spiru Haret” nu scoate încă medici la distanță (dar până când?), s-a gândit că, fiind prilej de sărbătoare, adică noaptea de Înviere, să amplaseze prin oraș, prin zonele importante, ouă decorative, uriașe, luminoase, chicioase, genul de ouă făcute de un robo-iepure imens constipat. Dacă-i atât de credincios și filantrop Oprescu, îi mai pot recomanda câteva sărbători pe care să le imortalizeze-n decorații prin București:

– 1 ianuarie – Tăierea împrejur cea după trup a Domnului = împodobirea orașului cu portretele lui Ciomu și Terente

– 6 ianuarie – Boboteaza = transformarea Bucureștiului într-un lac înghețat

– 9 martie – cei 40 de Mucenici = pahare pline cu spirtoase prin tot orașul, și la 40 de pahare băute primești cadou un buletin de vot cu opțiunea să-l votezi pe Oprescu

– 6 august – Schimbarea la Față = Oprescu știe sigur un doctor capabil să-l facă Brad Pitt

– 29 august – tăierea capului Sf. Ioan Botezătorul = un al doilea Halloween românesc.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare