Păduchilor, dreptul nostru la viață nu poate fi anulat de imunitatea voastră!

de Corina Băcanu , 20 septembrie 2016
Păduchilor, dreptul nostru la viață nu poate fi anulat de imunitatea voastră!

Dreptul la viaţă, precum şi dreptul la integritate fizică şi psihică ale persoanei sunt garantate, așa zice Constituția. Dar cum drepturile fundamentale ale omului în România sunt la cheremul unor paraziți, atunci și dreptul la viață este garantat doar atunci când păduchii lați din Parlament nu protejeză criminalii împotriva începerii urmării penale. Dacă până acum Parlamentul și-a tot apărat larvele de tot felul de infracțiuni grave, crima încă nu apucaseră până ieri să o acopere. Nicio problemă, să ne așteptăm în curând să spele și infracțiuni ca terorismul, crima organizată, crime împotriva umanității sau genocidul.

Păduchii lați din actuala clasă politică reprezentată în Parlament se transmit în general prin lipsa contactului cetăţeanului cu ștampila de vot. Infectarea este foarte comună când majoritatea indivizilor care compun un popor este nepăsătoare, ignorantă sau needucată, când într-un stat lipsește cu desăvârșire educația civică iar igiena morală este precară. Păduchii lați se mai pot transmite când tehnocrații decid să se retragă și nu candidează la alegerile parlamentare. În aceste conditii, în decembrie, păduchii lați se vor instala din nou în Parlament, vor acapara din nou instituțiile statului unde își vor depune ouăle, vor fura, minți, frauda, înșela, delapida, abuza, de aceea este foarte indicat ca, din când în când, cetățenii să iasă în stradă ca să îi radă de pe pielea țării. Sau să le dea cu apă clocotită. Alte soluții în afara radicalismului se pare că nu mai există, pentru că atâta jeg și sfidare au ajuns greu de îndurat și suportat: “Aflat pe bancheta din spate, nu puteam să comit această ucidere din culpă. Vă rog să votați împotriva acestei cereri’. Așa le-a cerut senatorilor păduchele sprâncenat Oprea: să voteze împotriva solicitării procurorilor anticorupție, susținând că cercetările în acest caz ar trebui să se axeze pe faptul că groapa în care a căzut polițistul nu era bine semnalizată.

Păduchele lat pensat, în sevraj de Prostamol, cu 1607 de urgențe la toaletă însoțit de coloană  și susținut de ceilalți păduchi lați din Parlament, îndeamnă la neînceperea anchetei penale legate de omorul pe care l-a săvârsit asupra unui om, poliţist român aflat la datorie, Bogdan Gigină. Evident, păduchii lați sunt rezistenţi, solidari și greu de îndepărtat, astfel autoritatea judecatorească nu a mai apucat nici de această dată să își spună cuvântul, pentru că "autoritatea legislativă" i-a dat un pumn în bot. Este evident că zdrenţele astea nu au niciun respect pentru principiul egalității în fața legii sau al separației puterilor în stat si se consideră imuni până și în fața morții. Căci Moartea l-a omorât pe Gigină, pardon, groapa, pardon bancheta din spate. Cu zero demnitate, conștiință, onoare sau considerație pentru viață, păduchii cred că moartea unui om poate fi mușamalizată cu ajutorul imunității parlamentare, în mijlocul zilei, sub ochii noștri, ai fraierilor care, în loc să le dăm foc în piața publică, continuăm să le plătim salariile.

Ce e de făcut? Una dintre soluții este apa clocotită. Dar, pentru că noi nu suntem ca ei, mergem la vot. Orice cetățean de bună credință care va refuza să voteze în decembrie va avea mâinile pătate cu sânge. Căci asta înseamnă neprezentarea la vot acum, când Parlamentul a decis să ocrotească un criminal: complicitate la crimă. Apoi, cei care au conștiință nu mai trebuie să tacă. Lipsa de civism sau de implicare pe fondul unei crime mușamalizate va perpetua neputința electoratului și va întări puterea javrelor. Și mai avem nevoie de un proiect politic pe care să îl susținem cu toții, uniți, neorgolioși. Când oamenii buni se ceartă între ei, uită de răul comun care ne va distruge pe toți: specia de păduche lat de Parlament care ne va sfida chiar dincolo de moarte. Căci asta crede Oprea și clica lui de paraziți: că sunt invincibili. Și dacă noi nu ne vom uni o dată pentru totdeauna, viitorul le va da dreptate.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • PE NUMELE PARTIDULUI IUBIT, BORASC

  22 septembrie 2016 17:34

  Comentariile borsite de partid nu puteau lipsi nici la aceasta tema.Si din acest motiv, al nesimtirii grosolane a pesedistilor, derbedei primitivi din haita de complici ai nomenclaturii pre si postdecembriste, trebuiesc starpiti acesti abjecti mizerabili.Trebuie sa curatam viata publica de aceste monstruozitati, care se autodeclara " clasa politica" dar in fapt sunt numai o tovarasie de borfasi imbecili. psd.a = Drojdia tarii, gunoiul poporului roman. O jerba de puroi pe fata tarii, o cloaca putrida de nemernici rapaci.Cu jeturi de laturi o sa va scoatem din Kiseleff, din viata publica si bineinteles din istoria, pe care ati spurcat-o 72 de ani.

  raspunde comentariului
 • Horia Petrusan

  21 septembrie 2016 15:53

  Niste intrebari pentru doamna Corina Bacanu 1 Pe cine ar trebui sa votam ,ce partid ?,se voteaza liste si nu oameni ,deci partide .2Inteleg ca paduchi care l-au scapat pe Oprea de cercetare sunt de la PSD ,dar paduchi care l-au scapat de cercetare pe Vozganian de la ce partid or fi ? nici in cazul lui parlamentarii nu au aprobat cercetarea ,in concluzie toti sunt la fel .3 Nu credeti doamna ca Romania ar fi ai eficienta condusa de o dictatura ? 4In coloana oficiala a presedintelui Frantei Hollande a cazut un motociclist tot motociclistsi daca murea -doamne fereste -Hollande sau Iohannis erau cercetati pentru ucidere din culpa ?

  raspunde comentariului
  • florin

   26 septembrie 2016 0:03

   Nu, Horia si cred ca o stii prea bine. Hollande are dreptul la coloana oficiala, Oprea nu avea. S-a folosit de un drept pe care nu il avea si atunci s-a petrecut accidentul, in timpul folosirii ilegale a coloanei. De ce mai pui asemenea intrebari, ca doar s-a discutat problema ?

   raspunde comentariului
  • vasile

   23 septembrie 2016 15:58

   Cu ochii pe ei,pe alesi,ca pe butelie !

   raspunde comentariului
  • PARTIDE

   22 septembrie 2016 17:46

   Partidele sunt salasuri de complici, spelunci murdare de uneltiri si jaf organizat. Partidele sunt ierarhizate pentru manipularea haitei partinice cu dosare si privilegii. Inregimentarea activistilor de partid se face prin coruptie si stil conspirativ, cultivand slugarnicia si obedienta ignobila a acestor dobitoci, care de geaba fac umbra pamantului.Eliminarea partidelor din viata publica, va fi primul pas catre eliberarea acestui popor din mazga groasa adusa pe capul acestui popor acum 72 de ani de fascismul stalinist.

   raspunde comentariului
 • joe

  20 septembrie 2016 21:35

  Parlamentul ultima baricadă împotriva DNA.

  raspunde comentariului
  • BARICADA

   22 septembrie 2016 17:52

   Baricada impotriva Justitiei fac banditi ca tine si ca sleahta de criminali pontadragneatarficeanughitanastaseiliescu, ca sa-i numesc numai pe cei mai abjecti corupti, din slujba Moscovei.

   raspunde comentariului
 • cristoiu

  20 septembrie 2016 16:37

  Paduchii lati de care pomeneste Corina Bacanu sunt pe punctul de a se alege o data si bine !Daca castiga iar PSD-ul , la urmatoarele parlamentare,cu orice risc inclusiv iesirea din UE vor adopta o lege Constitutia este la mana lor si a Presedintelui daca i se ofera aceiasi sinecura ,prin care iesirea din Parlament nu va putea fi facuta decat cu piciorele inainte.

  raspunde comentariului
  • tavi

   22 septembrie 2016 16:03

   paduchii lati sunt tiganii si bisnitarii smecheri si tupeisti , care au dat navala in fsn imediat dupa lovitura de stat din 1989, stiind ca e rost de pricopseala si ca ritanimea e usor de manipulat , utati-va putin pe vax populi si veti descoperii profilul votantilor , cei care au adus paduchii lati in parlament si senat, romania mai e functionala datorita institutiilor in care se mai gasesc din fericire oameni cu cap si cu colana nu datorita paduchilor lati, carcalacii votangii de paduchi lati ar trebui sa-si umple burdihanele cu mamaliga inainte sa mearga la vot , satui fiind poate vor avea si mintea mai limpede.

   raspunde comentariului
+