HomeSocialD'ale cetateanuluiPariuri sportive! Asa nu! (P)

Pariuri sportive! Asa nu! (P)

Trebuie să recunoaștem faptul că pariurile sportive sunt atractive. Sentimentul oferit de câștiguri este unul excelent iar adrenalina pe care o simți cu câteva minute înainte de a se termina meciul care te transformă într-un fericit câștigător este și ea foarte atractivă.

Majoritatea celor care pariază, indiferent că aleg case de pariuri online, sau case de pariuri de la coltul strazii, o fac în funcție de intuiție, cu dorința de a câștiga cât mai mulți bani. Evident, această majoritate este cea care pierde și cea care aduce profit caselor de pariuri. Dacă vrei să ieși din mulțime și să câștigi, încearcă să eviți o serie de greșeli.

Care sunt principalele greșeli pe care nu trebuie să le faci?

 

Nu paria la case de pariuri pe care nu le cunoști. Există suficient de multe case de pariuri cu renume, precum netbet, fortuna sau superbet, în care poți avea încredere în eventualitatea unui câștig. Alegerea casei de pariuri este, fără doar și poate, primul pas către o experiență cât mai plăcută. Este bine să alegi întotdeauna casele de pariuri online în detrimentul celor offline.

Nu te baza pe biletul zilei oferit de diverse site-uri! Vei descoperi o mulțime de forumuri, site-uri și case de pariuri care îți oferă ponturi pariuri și îți propun un bilet al zilei cu șanse mari de a fi câștigător. Sună extrem de bine, însă este indicat să nu te bazezi pe acest bilet fără a-l analiza în detaliu. De foarte multe ori, aceste bilete ajung să fie pe lista celor necâștigătoare și să sporească sumele câștigate de casa de pariuri.

Nu avea încredere în favoriți. O cotă de 1.10 sau chiar și o cotă mai mică, nu îți garantează câștigul. Tocmai aceste cote duc cel mai des la pierderi substanțiale de bani. Pe același principiu, este bine ca orice cotă să fie analizată. De multe ori, dintr-o simplă analiză se pot prevede anumite surprize.

Nu paria cu sufletul! Cu siguranță ai o echipă favorită pe care vrei cu ardoare să o vezi câștigând. Este normal să fie așa, însă nu este normal să pariezi pe ea ori de câte ori joacă. Dacă gândești subiectiv atunci când încerci să descoperi pronosticul pentru un meci, s-ar putea să pierzi din șansele de câștig.

Evită derbyurile! De asemenea, meciurile foarte tari, între două echipe puternice și urmărite de toată lumea trebuie să fie evitate. Acestea generează foarte multe surprize, multe dintre ele in neconcordanță cu pariul pe care l-ai pus.

 

Nu paria fără o strategie. Strategia de pariuri este esențială dacă îți dorești să câștigi. Este bine să stabilești un buget cât se poate de strict și să îți construiești o strategie. De regulă, strategiile sunt personalizate în funcție de modul de pariere al pariorului și în funcție de bugetul și de timpul alocat de acesta parierii. Există destul de multe strategii clasice, făcute publice online, care pot fi modificate pentru a se mula cât mai bine pe dorința ta.

 

Regulile privind pariurile sunt multe și destul de stricte. Pariurile online se pot dovedi soluții excelente petru un plus de buget, însă pentru asta toate regulile trebuie să fie respectate. Pracauția, atenția și analiza sunt esențiale pentru toți cei care doresc mai mult de la pronosticurile pe care le gândesc.

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare