HomeSocialD'ale cetateanuluiPentru a-i descuraja pe interlopi, MAI formează patrule de...

Pentru a-i descuraja pe interlopi, MAI formează patrule de jandarmi și interlopi din clanuri rivale

Imaginile care au făcut ocolul întregii țări, cu acel australopitec cu ceafă lată din Lupeni lovind cu pumnii tot ce-i ieșea în cale au produs o vie indignare în rândul poporului feisbucist. Dacă am pune cap la cap toți curajoșii care au declarat că, dacă erau ei la fața localului, îl zdrobeau în picioare pe interlopul Palesică ar rezulta, probabil, un lanț uman care ar face ocolul planetei pe la Ecuator. Din păcate pentru siguranța națională, niciunul dintre acești curajoși nu a fost însă prezent, pentru că avea de dat Like-uri la poze cu pisici.

Dar, chiar și în condițiile în care curajoșii își găsesc întotdeauna o altă preocupare tocmai atunci când e mai mare nevoie de ei, soluții totuși sunt. De pildă, potrivit unor surse bine dezinformate din Ministerul de Interne, autoritățile vor să ia măsuri pentru ca asemenea incidente să nu se mai repete. O astfel de măsură ar viza trimiterea în teren de patrule mixte, formate din jandarmi și interlopii din clanuri rivale. ”Precum știți cu toții, de 26 de ani, între autorități și interlopi există o veche și strânsă prietenie. Jandarmii beau bere cu interlopii, polițiștii îi apără pe mafioți, judecătorii merg la masaj erotic cu proxeneții, iar politicienii, deasupra tuturor, îi protejează pe toți. Nu-i putem obliga, așadar, pe jandarmi și pe polițiști să-i aresteze pe interlopi sau chiar să-și rupă pulanele pe spinările acestora. Sunt prieteni, ce naiba, așa ceva nu se face, ar încălca legile nescrise ale acestui nobil sentiment uman numit amiciție. Așa că ne-am gândit să cooptăm interlopii rivali, care nu au partipriuri cu clanurile adverse”, au precizat srusele citate.

Astfel, în zonele controlate de un anumit clan, polițiștii și jandarmii vor patrula numai împreună cu membri ai altor clanuri, ca să nu iasă discuții. ”De pildă, cu băieții din clanul Sadoveanu vom păstra ordinea în localurile controlate de clanul Duduianu, cu cei din clanul Sportivilor în localurile controlate de clanul Gemenilor, cu cei din clanul Cordunenilor în localurile controlate de clanul Butoane, Clămparu sau Măraru și așa mai departe. Promitem să le dăm și pistoale, ca să se elimine între ei și în acest fel sperăm că vom instaura, în câțiva ani, domnia legii și la noi în țară. E adevărat că jandarmii, polițiștii și politicienii vor rămâne fără parteneri de șprițuri, dar asta e, trebuie să facă și ei niște sacrificii, nu?”.

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare