HomeSocialPoșta Redacției: "Aveţi idee de unde pot cumpăra baloane...

Poșta Redacției: “Aveţi idee de unde pot cumpăra baloane cu heliu?”

Te doare gâtul și nu știi ce supozitor să iei? Te mănâncă-n cur și nu știi cum se administrează Faringoseptul? Ai un perete care face igrasie și o nevastă care nu face sex? Academia Cațavencu e aici ca să-ți rezolve problemele. Trimite-ne un mesaj pe adresa și vei primi cel mai bun răspuns de la cei mai competenți specialiști. Garantăm confidențialitatea.

„Sunt de meserie clovn şi trebuie să vorbesc subţire la petrecerile copiilor. Aveţi idee de unde pot cumpăra baloane cu heliu?“

Rafael, 45 de ani, Constanţa

Răspuns:

Dragă Rafael, dacă eşti de meserie clovn şi până la vârsta asta n-ai ajuns nici măcar consilier local, nu mai zic primar, parlamentar sau ministru, înseamnă că ţi-ai cam ratat vocaţia. Totuşi, pentru că noi nu refuzăm pe nimeni, o să-ţi dau un sfat: dacă vrei să vorbeşti subţire, nu apela la baloane cu heliu. Cine ştie ce chinezărie făcută pe vapor nimereşti şi-n loc de heliu te trezeşti că tragi în plămâni gaze de aragaz, gaze de şist sau, pfuiii… alte gaze?! Dacă vrei să ai vocea subţire nu doar câteva minute, ci toată viaţa, apelează la o soluţie durabilă, simplă şi mai ales ieftină: aşează-te pe o buturugă, ia un baros şi dă-ţi una cu toate puterile între picioare. Vei fi un clovn pe cinste şi cine ştie, după ultimele evenimente poate chiar ai şanse s-ajungi primar!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare