HomeSocialPrezervativele ARD și șervețelele USL: campania din 2012 va...

Prezervativele ARD și șervețelele USL: campania din 2012 va fi haioasă ori nu va fi deloc

Campania pentru parlamentarele din 2012 zici că-i o filă desprinsă din istoria Cooperativei din fotbalul românesc. Ce vremuri frumoase, în care tata Jean și Pinalti își pasau unul altuia punctele ca frații! Ei, dacă erați cumva nostalgici, cei din politică nu doresc nimic altceva decât să vă satisfacă dorințele, așa că au pus de-un blat imens, pentru a cărui glazură au băgat mâna adânc în buzunarele noastre.

ARD și USL se menajează din 9 noiembrie încoace mai ceva ca fotbaliștii de la Gorila Bistrița și Șalăul Chiatra-Niamț în anii ’90. Ca nu cumva să se deranjeze unii pe alții, mai toți s-au răsfirat prin fiefurile lor, ca să joace pe teren propriu. Ce mai contează că PDL-ul ar fi putut să-i dea o scatoalcă peste nas lui Crin Antonescu dacă i-ar fi găsit un contracandidat mai de Doamne-ajută decât Marius Țole. La fel și-n cazul eternei speranțe a celor din ARD, MRU, care nu doar că joacă pe terenul antrenorului Falcă, ci are în față și un non-combat pe filiera USL.

Și cum candidații nici n-au voie, dar nici n-au cum să-și dea la gioale, cele două staffuri de campanie s-au gândit să se dueleze în prezervative, pizza sau șervețele. Având parcă piramida lui Maslow în căpățână, ARD-ul ne lovește direct pe partea nevoilor de bază: mâncare și sex. Astfel, ei au împărțit prezervative, prin care ne îndemnau să ne protejăm de stresul provocat de Ponta și Antonescu, și pizza USL cu de toate care, de fapt, era doar o felie de pâine (probabil că, pe principiul pâine și circ, s-or fi gândit că bufonii de la Antena 3 se ocupă de distracție). Pe de altă parte, USL-ul face apel mai degrabă la corazón: împreună cu pliantele lor primim și un pachet de șervețele, ca să ne ștergem lacrimile de cât am tot plâns când am văzut ce a făcut PDL-ul din țara noastră.

Dragilor, dacă tot iubiți voi atât de mult dulciurile și ați pus de-un blat, nu pot să vă doresc decât un singur lucru: diabet.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare