HomeSocialProcentajul de fațadă te face prezident în mansardă

Procentajul de fațadă te face prezident în mansardă

Există, în România de azi, două părți care pot decide sensul și direcția României în plan continental. În primul rând, există intelectualii și cei din urmă proști, în număr de 8 milioane. Toate aceste serii întregi de nume, își vor sacrifica votul pentru cel mai promițător candidat, cel în care România pare să fie colorată de o masă neomogenă de drogați cu LSD.

Proștii votează cu Ponta, intelectualii fie votează cu Iohannis, fie votează cu Ponta, fie nu votează cu nimeni. Puși pe lângă aceștia, mai există și românii din străinătate, sașii și toate etniile care dorm sub bolta românească.  Toți formează voința populară, voința aia fără dinți, fără mâini și picioare care așteaptă nerăbdătoare să dea drumul la tunul de flegmă împotriva mincinosului ce se poate instala la Cotroceni fără acte în regulă.

În al doilea rând, există trei oameni care pot juca ultima carte a prezidențialelor la careul de ași. Vadim, Meleșcanu și Tăriceanu sunt croitorașii care se pot opune sau nu voinței populare. Aliându-se cu Ponta, așteptând schimbul rapid de ștafetă electorală, și împingându-l pe acesta la cârma României, cei trei tribuni de pe zidul patriotismului cu trei cuburi de gheață decid soarta meleagurilor natale. Votul publicului se poate baza pe votul lor și, astfel, în clipa de față, putem spune că Ponta este președinte cu acte în regulă, cu peste 50% din voturile românilor.

Procentajul acesta nu exprimă nimic altceva decât lașitatea. Voturile pe care le-a înregistrat Ponta în primul tur, laolaltă cu voturile lui Vadim, ale lui Meleșcanu și ale manechinuitului Tăriceanu ce îl propulsează pe Micul Titulescu deasupra capetelor românilor. De ce? Pentru că Ponta este președintele care unește. Procentele la vot. Votând astfel cu el, românii își vor curma singuri destinul, viitorul și și-ar putea face de pe-acum bagajele pentru străinătate. Cu sârguința unor masochiști de Top Eleven, atât intelectualii, cât și proștii fără dinți și românii din celelalte patru zări, se distrug singuri, în propria confuzie politică.

Toate întâmplările astea denotă, deci, un singur lucru: mitocănia. Având ceafa cât halca de mușchi țigănesc, electoratul PeSeDe firește că va vota cu domnu Victor. Promițând multe și făcând absolut nimic, Ponta poate atrage oamenii, pare-se, doar prin mimica feței.

Acest lucru fiind spus, cine-i stă-n cale? Iohannis. Neamțul se chinuie să le adune pe alde Macovei și Udrea în propriul baldachin, neștiind că femeilor le plac bărbații care pot să vorbească normal, nu ca robotul lui Stephen Hawking. Pe Iohannis îl bate, nu-i grijă. De-asta, chiar de acum, Victor Viorel Ponta a devenit președintele de drept al României. Și de-asta, încă o dată, cu riscul de a mă repeta, pot să spun că procentajul de fațadă, te face prezident în mansardă.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare