HomeSocialPromoția care a distrus copilăria

Promoția care a distrus copilăria

  E criză. Financiară, de idei, de locuri de muncă (pentru unii), de angajați (pentru alții), dar, cel mai important, criza lasă urme. Prietena te urăște pentru că o scoți în oraș doar la covrigi cu crenvurști, soția e sătulă de atâtea cine pe voucher și copilul tău a mai văzut jucării doar în mâna altor prichindei. Cumva vrei să te revanșezi și măcar să-ți bucuri plodul, că el e sprijinul tău la bătrânețe, „toiagul tău”, „furnizorul de pâine” etc.

Toată ziua îți vorbește de colegii de la grădiniță/școală, cum ei au ajuns la cinematograf și au văzut cea mai nouă animație, Ice Age 4, așa că pui mâna pe tastatură și cauți să-l faci fericit: oferte… oferte…

  „Ți-e foame de filme bune?” spune afișul de mai sus. Îți este atât de foame, încât ai mânca și personajele animației favorite, nu? Ai mânca și unul dintre cele mai îndrăgite personaje, pe Scrat, veverița obsedată de alune. Și pentru că o promoție trebuie să șocheze, nu poți pune un pensionar fără bani de medicamente și mâncare să mănânce un personaj de desene animate, ci un copil. Mai că zici că-i copertă făcută de cei de la Jurnalul național, dar au greșit tema.

Pe viitor trebuie să continue ritmul acestor asocieri:

„Vrei o vară fierbinte cu filme pe măsură? Ice Age 4!”, și o fotografie cu Laura Andreșan cu gheață pe sfârcuri;

– „Vrei filme mortale? Spider-Man!”, posterul ilustrând o casnică ce aplatizează un păianjen cu papucul;

– „Știi cine umblă noaptea printre blocuri, îmbrăcat în piele, la bordul unei mașini de fițe? Batman!”, imaginea ilustrând un rocker într-o mașină dubios de cocalărească din care să urle Connect-R.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare