HomeSocialRar, dar prost. Sexul pe roșu.

Rar, dar prost. Sexul pe roșu.

Comunistul rus Vladimir Jirinovski vrea să pună contoar pe șlițul tovarășilor din partidul pe care-l conduce. Ieri le-a zis-o de la obraz:  „nu aveți voie să faceți sex de mai mult de  patru ori pe an”. De ce? Pentru că vlaga nu trebuie consumată în așternut, ci în vajnice lupte de clasă, purtate de obicei cu inamici de același sex. Un tovarăș care se acuplează cu nevasta e un tovarăș în minus.

Comunistul e oricând gata să-și dea sângele pentru crezul lui, însă e foarte prudent cu sperma, când e vorba s-o împărtășească cu nevasta.

Comunistul cu cohones nu dă iama-ntre cracii muierii, ci în trânte cu inamicii ideologici.

Când în frunte îți pui steaua roșie, steaua organului dintre picioare apune.

Comunistului nu trebuie să-i stea capu` la prostii.

Cu ciocanul comunistului  nu se ascut dinții secerei, ci se zdrobesc țestele adversarilor.

Am studiat cu atenție proiectul revoluției sexuale propus de Jirinovsky și i-am găsit cel puțin două hibe.

Unul la mână, nu se spune care e organul care urmează să controleze ce fac comuniștii cu…organul. Se merge pe declarație pe proprie răspundere? Comuniștilor li se pun chiloți cu lacăt și cheia o ține Jirinovsky?

În al doilea rând, Jirinovsky decretează că sexul trebuie făcut doar atunci când există simpatie reciprocă. Păi, eu îl simpatizez pe PFA Daniel, fiindcă socotesc că e un bun manager de biserici. Pot să-i propun să…? Asta, bineînțeles, presupunând că și el mă simpatizează, și nu văd cum de n-ar face-o, câtă vreme am calendarul ortodox pe perete.

În toată chestia asta e și un lucru bun. Dacă au voie la călăreală doar de două sau de trei ori pe an, comuniștii nu mai au nicio șansă să se înmulțească. Vă dați seama ce fain era dacă regula asta era valabilă când erau tineri părinții lui Ponta?

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare