Român în Cartea Recordurilor, după ce a reușit să escaladeze ROBOR și inflația din țara noastră

de Laurenţiu Muşoiu , 10 februarie 2022
Român în Cartea Recordurilor, după ce a reușit să escaladeze ROBOR și inflația din țara noastră

Un român a intrat în Guinnes Book of Records, după ce a reușit să escaladeze indicele ROBOR la trei luni, după care se calculează ratele la majoritatea creditelor românilor, și inflația din țara noastră.

Cetățeanul a reușit să își înfigă creditul în vârful priorităților, răzbind foamea, frigul din locuință și alte obstacole ce i-au fost întinse până la vârful datoriilor.

Românul a recunoscut că nu ar fi reușit fără mai bine de treizeci de ani de antrenament în astfel de situații limită, chiar aici în România.

Antrenamentul a jucat, într-adevăr un rol decisiv în realizarea performanței, dar escaladarea vârfului ROBOR, care s-a aflat într-un continuu proces de înălțare nu ar fi fost posibilă fără un echipament adecvat.

Astfel, conaționalul nostru s-a echipat cu pantaloni rupți în partea posteriorului și cu o haină roasă în coate, prevăzută cu petice care să mențină constantă temperatura corpului.

De asemenea, sportivul de zi cu zi s-a încălțat cu pantofi care să-i permită utilizarea degetelor și un contact perfect al tălpii piciorului cu solul.

Doar cu un astfel de echipament și cu ani buni de cantonament în condiții extreme, în România, conaționalul nostru a reușit să atingă vârful de astăzi al ROBOR, în aplauzele băncii comerciale care l-a încurajat mereu să meargă mai departe, până la atingerea obiectivului.

Chiar și după această performanță, românul nostru nu se va odihni.

ROBOR îi va scoate în cale noi culmi pe care va fi nevoit să le escaladeze, fie că este sau nu suficient de pregătit.

 

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

  • Christina Schulz

    23 februarie 2022 21:08

    Când l-am găsit pe Dr.Ogaga, aveam o nevoie disperată să-l aduc înapoi pe fostul meu iubit. M-a părăsit pentru o altă femeie. S-a întâmplat atât de repede și nu am avut niciun cuvânt de spus în această situație. M-a părăsit după 3 ani fără nicio explicație. Îl contactez pe Dr.Ogaga prin contactul său și El mi-a spus ce trebuie să fac înainte să mă poată ajuta și am făcut ce mi-a spus, după ce i-am oferit ceea ce și-a dorit, a făcut o vrajă de dragoste pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună. La scurt timp după ce și-a făcut vraja, iubitul meu a început să-mi trimită din nou mesaje și s-a simțit îngrozitor pentru ceea ce m-a supus. A spus că am fost cea mai importantă persoană din viața lui și știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis față de mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când m-a ajutat dr. Ogaga, partenerul meu este foarte stabil, fidel și mai aproape de mine decât înainte. Recomand cu caldura Dr.Ogaga oricui are nevoie de ajutor. E-mail ogagakuntagmail.com1 Vrăji de dragoste2 Vrăji de dragoste pierdută3 Vrăji de divorț4 Vrăji de căsătorie5 Vraja de legare.6 Vrăji de despărțire7 Alungați un Iubit trecut8. Vrei să fii promovat în biroul tău Vraja de loterie9 vrei să-ți mulțumești iubitulContactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de durată ogagakuntagmail.com

    raspunde comentariului
+