HomeSocialScandal la Vocea României

Scandal la Vocea României

Am inventat un joc de băut cu prietenii pentru când vă uitați la Vocea României. Sunt doar două reguli, de fiecare dată când se îmbrățișează cineva, se bea. La toaletă ai voie să mergi doar când se cântă. Încercați, e foarte distractiv, garantez că până la sfârșitul serii unul dintre prieteni se va pișa pe el.

M-a silit prietena să mă uit marți seară la emisiune, nu o mai văzusem până acum. Nu înțeleg de ce îi obligă Pro TV-ul pe concurenți să se îmbrățișeze atâta. Pentru un concurs cu miză mare între oameni care abia s-au cunoscut este dubios de multă dragoste și respect între ei. Cred că nici în taberele lui Gregorian Bivolaru nu-i atâta strictețe la iubire.

Ce vreau să spun e că dacă sentimentele oamenilor de acolo sunt adevărate, atunci juriul emisiunii își irosește talentul. În loc să se bată patru inși pentru un singur trofeu Vocea României, ar putea să se ducă să soluționeze conflictul din Fâșia Gaza și și-ar lua câte un premiu Nobel fiecare. De infiltrat, s-ar putea infiltra foarte ușor în zonă, îl au pe Cristi Minculescu care arată perfect ca un refugiat din Gaza.

Monica Anghel arată, în schimb, foarte bine pentru o femeie la 55 de ani. Pentru vârsta ei arată trist, acum vopsită galben și cu ochelari de hipster să vadă și Tata Timp că a făcut o greșeală. Monica Anghel este genul de femeie supărată pe promiscuitatea piţipoancelor din ziua de azi. Eu sincer nu cred să existe vreo fată în liceele din România care să arate mai nepotrivit pentru vârsta ei decât arată Monica.

Nici concurenții nu m-au dat pe spate, pe unii dintre ei i-am mai văzut cântând la serile de karaoke din Centrul Vechi. Acolo chiar par mai impresionanți, cred că asta vine de la diferența dintre cântatul live și văzutul live. Dacă vreți să îi susțineți ,mai bine mergeți să-i vedeți acolo, aveți ocazia să-i și cunoașteți cu adevărat. Oameni triști, fără prieteni, care cântă de dragul de a cânta. Nu-i ajutați dacă votați de acasă, cu SMS-urile ajutați doar Pro TV-ul.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare