HomeSocialSee who's following you, Papa!

See who’s following you, Papa!

– Proces inedit la Piteşti, unde cinci preoţi, în frunte cu Înalt Prea Sfinţia Sa Calinic, sunt daţi în judecată de un avocat, pe motiv de reclamă mincinoasă şi servicii de exorcizare necorespunzătoare. Respectivul are probleme cu duhurile necurate, abur rece pe la nas, muşte, ciori la geam şi cucuvele pe balcon. Îi recomandăm reclamantului ori o exorcizare de urgenţă la Obregia, ori fondarea unui nou partid politic, pe terenul lăsat cam gol de problemele actuale ale bântuiţilor naţionali CVT şi DD.
– Cea mai populară căutare pe site-urile porno în rândurile românilor este „mom and son”. Nu trebuie să ne surprindă, gândindu-ne că cea mai populară maximă a noastră este cea cu facerea de bine.
– O veche toaletă din centrul Londrei a fost transformată în restaurant de lux, unde clienţii iau masa pe fostele pisoare. Probabil că WC-ul localului arată ca o bucătărie, noroc că preţurile prohibitive exclud posibilitatea ca cineva să ajungă în stare de ebrietate şi să confunde încăperile.
– Tot în Anglia, pentru a se evita situaţiile în care prostituatele nu înţeleg cerinţele consumatorilor, acestea beneficiază de cursuri gratuite de limbă. Cu jargon sexual britanic, înjurături, poziţii sexuale şi pretenţii perverse care pot veni din partea clienţilor. Sunt sigură că ale noastre nu au probleme de genul ăsta, cele mai slabe la învăţătură preferând rămânerea în ţară şi doctoratele româneşti cu click-dreapta.
– Rămânem pe pământ britanic: un fost ministru şi soţia sa au fost condamnaţi la opt luni de închisoare pentru obstrucţionarea justiţiei, într-un proces vizând depăşirea vitezei legale. Respectivul îşi convinsese soţia să declare că ea a fost la volan, când dumnealui apăsase prea nervos pedala de acceleraţie. Păi cu alde ăştia cum să mai vrem noi în europe şi schengenuri? Să nu mai poţi tu, ditamai demnitarul român, să omori un copil pe trecerea de pietoni, după ce ai consumat, ca tot omul, un kil de mere verzi?!
– Mai aproape de spiritul nostru, justiţia franceză l-a condamnat pe Jean Tibéri, fost primar al Parisului, la zece luni cu suspendare, iar pe soţia sa, la nouă. Hai că ne-am mai revenit, ginta latină e adevărata Regină, nu cea de pe insulă. Români, nu treceţi Canalul, să n-o băgaţi pe mânecă!
– Celebrul inginer şi „doctor” în medicină alternativă nea Ioan Istrate vinde capsule cu seu de oaie pe post de medicament anticancerigen. Mai mult, produsul este un fel de panaceu, vindecând în principiu cam tot ce mişcă prin tratatele medicale. Bine ar fi dacă ar lecui şi de prostie oiţele autohtone, prea încrezătoare în tot felul de doctori, ciobani, măgari şi lătrători care le păstoresc transhumanţa.
– Noile tehnologii au ajuns şi la Vatican. Cardinalii au postat mesaje pe Twitter înaintea alegerii noului Papă! Nu ştiu ce să mai cred, stăm cu ochii în continuare pe horn sau pe Facebook?? Voi ce credeţi, o să fie alb sau negru? Papa, nu fumul!P.S. Între timp ne-am dumirit.
Exclusiv Online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare