HomeSocialSpre Vest, prin sud-est

Spre Vest, prin sud-est

José Manuel Durao Barroso, acest „malleus maleficarum” al analiştilor şi dătătorilor în bobi de la Antena 3, a mai comis ieri o boacănă pentru care va fi blestemat în direct, la miez de noapte, pe balta stătută din Băneasa,  pentru care i se vor lega cununiile cu eventualele amante şi i se vor face moşmoande ca să dea în boala de Doamne-fereşte: a declarat că Bulgaria îndeplineşte toate criteriile pentru aderarea la Schengen, dar nici măcar nu a amintit de România. Ceea ce implică, desigur, că iubita noastră patrie, chiar aflată sub conducerea unui guvern de cinstiţi, este considerată încă, la nivel european, o ţară total necinstită, unde nu e indicat să-ţi laşi singură japoneza, darămite portofelul.

Faptul că vecinii noştri cu ceafă lată de la sud de Dunăre vor intra în spaţiul Schengen, iar noi ne vom uita peste gard, cu jind, reprezintă, pentru orice om cu capul pe umeri, rezultatul acestor ultime luni de guvernare socialistă. Pentru că, dacă ne amintim bine, în urmă cu câteva luni, când Ponta încă nu primise nicio propunere indecentă din partea lui Băsescu, până şi olandezii, cât erau ei de năzuroşi, parcă-parcă ar fi fost dispuşi să închidă ochii şi să ne accepte în Schengen. Acum, nici nu s-a mai pus problema ca România să fie primită, ca şi cum decizia ar fi fost deja ştiută: „Ăia doi care se joacă de-a Adolf şi Benito n-au ce căuta în rândurile noastre”. Deficitul de imagine produs de zurbagiii care, dornici să-l salveze de puşcărie pe Felix, au distrus şi ultima fărâmă de credibilitate a României, va fi greu de compensat. Ne aflăm, fără nicio exagerare, în postura României postmineriade, fiind percepuţi ca un stat african din lumea a patra, unde loviturile de stat se dau după cum li se năzare diverselor căpetenii de clan şi unde preşedinţii se schimbă imediat ce vine un alt trib la putere.

Că România nu mai pupă Schengen în septembrie este absolut clar. Că drumul nostru spre Vest va fi mai scurt prin sud-est, pe la vecinii bulgari, căci ei vor fi mai aproape de Occident decât noi, e la fel de clar. Dar nu la fel de clar va fi pentru toţi românii cine este de vină pentru acest eşec. Pentru că, în vreme ce mulţi români îşi vor fi dat seama de adevăraţii responsabili, falanga vuvuzelelor de la Antene va marşa pe aria calomniei: n-am intrat în Schengen, fiindcă ne-au băgat strâmbe vânzătorul de ţară Băsescu şi slugoii lui, Barroso, Merkel şi Hillary Clinton. Dar, vor urla încă din uvertură vuvuzelele, noi, oricum, n-aveam nevoie de Schengen, pentru că nu vrem să fim o colonie, ci o ţară liberă independentă, suverană, aşa cum bine sublinia şi tovarăşul Nicolae Ceauşescu.

Spre a nu exista voci discordante în concertul USL, această arie va fi interpretată şi de cei trei tenori: Crin, Ponta şi Ăla Micu’, după tonul dat, cu diapazon şi fără Diazepam, de Dan Voiculescu. Orchestra de coarde a dirijorului Felix nu va precupeţi nicio notă pentru a gâdila coarda naţionalistă a bizonului majoritar, arătându-i că el este doar o victimă a conspiraţiei băsisto-occidentale, care are drept scop subjugarea de către străini a ţărişoarei noastre sfinte şi acapararea tuturor bogăţiilor solice şi subsolice, a petrolului, gazelor de şist, a gliei mănoase, cu tot cu puturoşii şi asistaţii sociali care-i fac umbră degeaba. Ce vor, de fapt, aceşti instrumentişti diabolici? Să transforme eşecul umilitor al respingerii candidaturii la Schengen într-o victorie a românismului, sub egida: „Oricum, n-aveam nevoie de Schengenul vostru, bă, ioropenilor, să vi-l băgaţi în cur, noi suntem aici de 2.000 de ani şi nu ne vindem ţara!”. Un discurs copiat de Ponta şi ciracii săi cu copy/paste de la Vadim Tudor şi pentru care evident că premierul Ctrl V n-are niciun fel de copyright.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare