HomeSocialStudenți, vă urăm aproximativ baftă la examene!

Studenți, vă urăm aproximativ baftă la examene!

Pentru cei care ați aflat mai târziu, la Congresul Psd-ist de la Craiova, ministrul de interne Oprea, anunța că "sunt aproximativ doi morți" în tragedia inundațiilor de la Novaci.
În acest context, începând de săptămâna viitoare, gramatica limbii române se va schimba atât din punct de vedere al conotației cuvintelor cât și expresiilor.
Astfel, la maternitate, doctorii vor fi obligati ca, după naștere, să spună mamei că a născut cam un copil, iar el este aproximativ fată. De asemenea, în sistemul de învățământ, profesorii sunt rugați să amintească elevilor că au trecut aproape în clasa a zecea și că notele lor, dacă învață, vor fi circa bune. Și mediul bancar e de luat în seamă. Directorii băncilor vor trebui să relateze clienților că programul "Prima Casă" se dă la aproximativ o persoană în familie, iar aceasta trebuie să plătească relativ rate. Singurele expresii corect acceptate vor fi doar cele care au legătură cu parlamentul si guvernul. În acest fel, constatăm cu bucurie că în țara noastră, parlamentarii sunt relativ inculți, că au aproximativ opt clase și că au furat de douăj de ani circa nouă zeci la sută din România. Se pare că Guvernul a fost de acord cu folosirea acestor expresii, iar în curând, ministru Educației o să dea o lege prin care cei ce vor lua examenul la facultate, vor fi declarați destul de studenți. Felicitări tuturor, vă urăm aproximativ baftă la examene!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare