Teodorovici estimează reducerea deficitului (de amante)

de Laurenţiu Muşoiu , 25 octombrie 2019
Teodorovici estimează reducerea deficitului (de amante)

Ministrul demis al Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat, vineri, în Timiș, că estimează o scădere a deficitului, în luna octombrie, dar că nu știe ce se va întâmpla după instalarea noului guvern.

Ministrul demis se referea la scăderea deficitului de amante ale sale din ministerul Finanțelor și din cel al Fondurilor Europene.

Eugen Teodorovici a mai vorbit și despre pensii și salarii. "Nu ştim când se va instala noul guvern. Mă întreb dacă nu cumva dânşii nu joacă un joc malefic şi dacă într-adevăr îşi doresc să vină la guvernare. Dacă au un astfel joc îl fac pe spatele fiecărui român în parte. Oamenii deja întreabă în stradă de pensii şi salarii, oamenii intră în această situaţie nejustificată. Ei spun că nu vor tăia (pensii şi salarii, n.r.) dar nu spun foarte clar dacă vor şi aplica creşterile asumate de legile Guvernului Dăncilă", a afirmat Eugen Teodorovici.

Evident că amanetele pe care le-a angajat ca funcționari publici sunt îngrijorate, acum, de eventuale tăieri salariale sau reducerea sumelor de bani pentru concediul maternal.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+