Tinerii vasluieni se revoltă: „Statul ne pune bromură în apă!”

de Marcel Viorel , 18 mai 2016
Tinerii vasluieni se revoltă: „Statul ne pune bromură în apă!”

Mai mulți tineri din județul Vaslui au promis că ies la protest, fiind siguri că statul le pune bromură în apa de rău și apa îmbuteliată pe care aceștia o cumpără de la magazine.

Este incredibil. Înainte când mergeam pe uliță și vedeam 2-3 bătrâne… văleu… ce poftă mă trecea. Acum, ceva e ciudat. Merg și-n piață, pot să stau înconjurat de 20-30 de babe și n-am nici măcar o tresărire. Îmi e și rușine să mai ies din casă, îmi spun oamenii că-s impotent”, a declarat un tânăr.

Studiile arată că în ultima perioadă s-au redus cu 3,2% violurile și abuzurile sexuale din Moldova, o explicație fiind posibila bromură ingerată de moldoveni, sau faptul că vremea e instabilă și bărbații nu vor să iasă din cârciumi.

Am fost cu 6 prieteni să ne distrăm cu o tânără și după ce ne-am chinuit s-o prindem și s-o ducem în pădure ne-am dat seama că... mna… a râs și fata aia de noi. E clar, au pus ceva în apă!”, a mai declarat un bărbat.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • paul.o

  02 iunie 2016 21:39

  Marcel Viorel, imi pari un om lipsit de idei ! Cand nu ai nimic de spus, te legi de Vaslui. Cred ca esti din Bucuresti , probabil stai la sosea, in Baneasa sau .. stai cumva in Rahova, Progresul , Ferentari , prelungirea ? Daca nu ai scrie la metru, ai putea sa te referi la vecinii tai .

  raspunde comentariului
 • nicolas

  19 mai 2016 9:31

  Va spun romanestesa imi bag ... in reclamele voastre.Deveniti din ce in ce mai mult imposibil de citit.

  raspunde comentariului
 • Da' porumbou' ce zice ?

  18 mai 2016 16:19

  Eu cred că statu' a primit bromură în apă în cazu' lu' porumbou'...

  raspunde comentariului
+