TOP 10 minuni pe care le vor înfăptui anul acesta moaştele Sfintei Parascheva

de Academia Caţavencu , 22 octombrie 2015

Au trecut zilele pelerinajului la moaştele Sfintei Parascheva dar, datorită evlaviei cu care s-au rugat şi au pupat credincioşii români, efectele binefăcătoare vor continua tot anul în curs. Departamentul de Revelaţie Neplanificată al Academiei Caţavencu a identificat principalele manifestări pozitive apărute, mai devreme sau mai târziu, în viaţa socio-politică a României:


1. Liviu Dragnea s-a învins singur în competiţia pentru Preşedinţia PSD, obţinând cu 7,4% mai multe voturi decât contracandidatul Dragnea Liviu. Faptul i-a atras o aspră critică din partea Patriarhului Iliescu, nemulţumit că Partidul a fost dus de cârlani într-o asemenea degringoladă electorală.

2. Înscrierea lui Traian Băsescu în PMP a fost contestată la Curtea Constituţională de Elena Udrea, aceasta susţinând că Băsescu a intrat în Mişcare pe uşa din dos, în timp ce ea aştepta ca proasta în faţă.

3. Victor Ponta îşi va da demisia din postul de Premier, argumentând că un penal mincinos nu are ce căuta în fruntea celui mai cinstit guvern postdecembrist, condiţionând plecarea sa de numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu.

4. Sorin Oprescu îi va denunţa pe medicii apropiaţi lui şi PSD-ului care încearcă să-i găsească afecţiuni medicale nereale, fără ca măcar vreunul să-i solicite un plic sub pernele din cabinete.

5. Parlamentarii români vor depune la unison, în ambele Camere concomitent, proiectul de reducere a veniturilor şi pensiilor proprii, considerându-le nejustificat de mari în raport cu situaţia economică şi câştigurile populaţiei.

6. BOR va solicita, prin vocea Patriarhului, impozitarea legală şi corectă a veniturilor sale, susţinând egalitatea în drepturi şi obligaţii a tuturor cetăţenilor români înaintea Domnului şi a Statului. Candidatura la sfinţenie a lui Arsenie va fi urgent înlocuită prin canonizarea lui Cuza, al cărui chip va fi obligatoriu pictat în toate lăcaşurile de cult.

7. Antena 3 va institui "O zi fără Băsescu" pe săptămână, perioadă în care pronunţarea respectivului nume va fi sancţionată cu tăierea salariilor şi onorariilor de invitat cu 25%.

8. Anghel Iordănescu va conduce echipa de fotbal a României fără icoane prin buzunare, fapt care-i va determina pe jucători să alerge în draci uitând să cedeze, creştineşte, balonul adversarilor; România realizând astfel pe viitor toate "calificările care toţi le merităm".

9. Simona Halep o va spulbera pe Serena Williams cu 6-0, 6-0 în semifinala unui mare turneu, abandonând în finala contra jucătoarei de pe locul 313 din clasamentul mondial.

10. Klaus Iohannis, aflat într-o vizită de lucru peste hotare alături de soţie, se va enerva sonor la vederea rochiei arborate de Prima Doamnă, dându-i două palme în public şi strigându-i rar şi apăsat: "Ce faci, fa Carmen, ai chef şi acum de minijupe din anii '70?!"

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • mihaelmarius

  26 octombrie 2015 14:34

  httpwww.petitieonline.netpetitie40293146semnaturi aveti acolo si datele noastre de contact "Petitie online impotriva canonizarii ratacitului parinte Arsenie Boca" Semnati Cei 39 care nu va spovediti - asa marturisiti ca aveti credinta - ceilalti, asa o dovediti. Cei 84 care credeti in adevaratii Sfinti - paziti-i da, voi pe ei. Cei 60 care stiti ca exista Rai - CASTIGATI, poate, un loc acolo. Cei 57 care stiti ca exista Iad - temeti-va ca veti fi intrebati de asta - restul, la fel. Cei 54 care stiti ca exista viata de apoi faceti aceasta in viata de aici ceilalti aflati ca, daca gresiti, acum puteti decide. Cei care nu mai au incredere in preoti - luati seama unde ne-au adus restul tot atat de numerosi... - la fel. Cei 43 care credeti in minuni - asa faceti una ... ceilalti 53 intrebati-va de unde-a iesit imensa cifra de 55 vor un "sfant" pentru ca face ... miracole". Cei 31 care credeti in deochi - scoateti-ne de sub unul ceilalti - nu-i lasati singuri. Cei 25 care credeti in blesteme - nu e tarziu sa scapam de unul restul dovediti ca nu suntem blestemati. Cei 15 care cred in vrajitorie - lepadati-l pe acest vrajitor restul - dovediti-ne ca puterea nu-i acolo. Cei 96.5 care credeti in Dumnezeu - aratati ca vreti sa ne ajute restul - nu stiti pana la sfarsit cum veti fi. Cei 100 - ati primit o tara pentru care au murit toti inaintasii vostri - aparati-o

  raspunde comentariului
 • joebidon

  23 octombrie 2015 15:02

  o sa mai faca si alte minuni, de exemplu la iarna o sa ninga si la vara va fi cald

  raspunde comentariului
+