Toți primarii vor să fie protejați de păpădie

de Radu Dumitran , 12 noiembrie 2014
Toți primarii vor să fie protejați de păpădie

Să luăm un caz absolut banal. Ești primar. Ești afundat în afaceri frauduloase, soția abia te mai suportă și tu știi că ești mai curat ca hârtia igienică Zewa. Dar, deh, nu poți demonstra asta. Așa că împrumuți un avocat cel puțin foarte bun, de la magazinul de avocați cel puțin foarte buni, care a mai apărat borfași mărunți ca tine și care are un renume în aceste cercuri înalte.

Aceasta i s-a întâmplat primarului comunei Gilău, din Cluj căruia, după ce i-au fost expropiate 200 de terenuri, pentru construirea Autostrăzii Transilvania, i-au fost dați 46 de bani pe metru pătrat, s-a trezit că prețul este unul foarte mic, chiar și după standardele din Gilău. Așa că primărelul a recurs la briciul firmei de avocătură deținută de Pavel Abraham. Același Pavel Abraham care l-a reprezentat și pe Bercea Mondial în cacealmaua de astă-vară.

Întâmplarea face că edilul din Gilău deja s-a și înțeles cu Abraham. Așa, domnul avocat ar primi ,,jumătate din ce dă statul”. Puțin, domnule, puțin. Mai amanetăm și Centrul de Cultură, și castelul medieval, mai aducem și pe prințu Charles pe aicea, scoatem onorariul final în 20 de ani, nu-i bai. No, da dacă-i musai, mai și îi facem o pomană cu țuică de prune, făcută chiar în spatele primăriei. Că de, el ,,îl apără pe Bercea Mondial”. Care e, nu-i așa, mare om, mare caracter, am dreptate?

Păi, dacă ar fi să respecte regula asta, și primarii din Văscăuții din Deal sau din Cuca Macaii ar putea să angajeze alte nume grele ale avocaturii din România. Cine știe, poate acceptă Ciorbea sau coana Iacobescu să se ocupe de halucinantele cazuri ale rămurelelor căzute în miez de iarnă în pădure, sau ale urmelor misterioase descoperite pe potecile din poienița de lângă Curva Mădulari. Bașca, să îi plătească și cu enșpe milioane de euroi, să știe și domnu premier, dacă vine în inspecție cu șalupa, că acolo se fac investigații serioase. Că acolo hoții ăia  impertinenți, care fură terenurile și se aliază cu comunitatea Veverițelor de Pădure Salariate, pentru a da spargere în Centrul de Cultură, sunt pedepsiți. Și nu așa, de orice polițai, ci de cei mai mari avocați români. Ăia de se calcă-n picioare la teveu seara de la 7.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • ion

  18 noiembrie 2014 16:31

  ABRAHAM-apelati cu incredere !cel mai mare avocAT-APARATOR AL TIGANILOR-GARANTAT- IZAURA

  raspunde comentariului
 • ion

  13 noiembrie 2014 19:02
 • Statupalmă Barbacot

  12 noiembrie 2014 20:48

  Atacul decisiv îndreptat acum împotriva CATINDATULUI primar comerciant de copii , pedofilul SAS IOHANIS din Sibiu, este legat de faptul că acesta nu este român Și nici ortodox. ......................................................Această aTitudine nu este NAȚIONALISM, ESTE realism politic, CĂCI ÎN România esTe corect și îndrepțățit să conducă țara un ROMÂN creștin. ...... JOHANIS ARE și alte probleme care fac să sublinieze neadecvarea și nEcompetivitateA candidaturii sale.......................................................Astfel, părInții lui sunt plecați din țară în Germania după căderea comunismului în 1992, deci familia JOHANIS are principial ceva contra României și nu contra REGIMULUI COMUNISTdin România EXISTEnT PÂNĂ ÎN 1989.......................................................................și tot ,așa, sasul Johanis nu are nici un copil , nici NATURAL și nici ÎNFIAT SAU ADOPTAT, fapt care nu l.a împiedicat să colaboreze direct la darea AFARĂ, în CANADA a unor copii români , AFACERE BĂNOASĂ CARE se presupune că iau adus MULȚI BAI ,pe care i.a băgat în case, de 1100 metri pătrați. ................................................................................., despre care , CAM CINC SASUL sibian se referă la cele 6,CASE CUMPĂRATE DUPĂ 1990, că alții, ROMÂNI ADICĂ, au investit în COPII , iar EU Am INVESTIT ÎN CASE.......................................................................................Din punct de VEdERE AL securități de stat ROMÂNE, faptul , CĂ TATA ȘI MAMA SUNT PLECAȚI DIN ROMÂNIA , ACUM 20 DE ANI CÂND ÎN FAPT A ÎNCEPUT JOHANIS KLAUS SĂ SE PROFILEZE PE PLAN local în sibiu ca un sas cu interese ADMINISTRATIVE, DECI PĂRINNȚI ÎN GERMANIA RIDICĂ MULTE PROBLEME , DAT fiind interesele geopolitice ale Berlinului, ale Germaniei în Europa de sud est, așa cum s,a arătat de exemplu, prin DIKTATUL DE LA VIENA, când Hitler și guvernul german de atunci au dezMEMBRAT României NV, NORD.VESTUL ARDEALULUI, TRANSILVANIEI, Deasemeni reminiscențele dIn politica externă gErmană față de țări mici esT.europene care au combătut foArTE pUternic forțELE FASCISTE GERMANE ÎN 1944 ȘI1945 , SERBIA si ROMÂNIA SUNT REMARCABILE, ȘI UN SAS LA București ar fi penTru rOmâni un lucru neprielnic șI îngrijorător, BISERICA ROMÂNĂ, BOR. are dreptul să ia atitudine în probleme CANDIDAȚILOR LA PREȘIDENȚIE fiind vorba de ființa NAȚIONALĂ A STATULUI ROMÂN.

  raspunde comentariului
 • yvon

  12 noiembrie 2014 19:17

  abraham,un cacat cu ochi,un militian imputit

  raspunde comentariului
  • lulu

   13 noiembrie 2014 19:00

   Acest abraham este un escroc patentat !si-ar vinde si familia pentru bani cand il vad ,mise face greata.

   raspunde comentariului
  • lulu

   13 noiembrie 2014 18:54

   Acest abraham este un escroc patentat !si-ar vinde si familia pentru bani cand il vad ,mise face greata.

   raspunde comentariului
+