HomeSocialTrei lucruri pe care nu le colecționează nimeni

Trei lucruri pe care nu le colecționează nimeni

Pe criza asta-i bine să ai multe hobby-uri ca să uiți de datorii, foame, salarii, concedieri, guverne, aleși, vedete etc. Și cum românul nu prea e înnebunit după sport, mulți făcând mișcare doar atunci când aleargă după autobuz sau hoți, în ambele cazuri ajungând să spună „lasă că-l prind pe următorul“, ne-am decis să vă recomandăm trei lucruri ce n-a colecționat nimeni până acum. Noi oferim ideea, logistica o procurați de la .

1. Sânii din tabloide – decupați frumos cu o foarfecă, un clasor de 50 de pagini îl umpleți lejer în mai puțin de cinci zile. Așa o să deveniți un om fără ocupație, dar cu o obsesie ce vă poate aduce recunoștința emisiunilor de la TV. La Măruță pe canapea o să puteți demonstra că-n decurs de zece ani sânii Nicoletei Luciu s-au lăsat cu trei pixeli, iar cei ai Iuliei Albu nu-i vezi nici cu zoom 900x.

2. Pensete – acum ceva ani exista un nebun prin tramvaiul 41 din București care înțepa femeile. Tu ai putea să îmbini utilul cu plăcutul și le poți pensa, gratis, pro bono, pro palme. Îți faci o colecție frumoasă de pensete, mai subțiri pentru zonele mai bune (Dorobanți, Unirii, Primăverii), mai groase și rezistente pentru zonele limitrofe (Rahova, Colentina, Pantelimon) și colecționezi sprâncene, împreună cu pensete. Vei ajunge apoi la un raport filosofic ce-ți va demonstra că „firul subțire cu cheltuială se ține“.

3. Nimicnicii – pare aiuristic, dar nu-i așa că te macină întrebarea „cât de mare e un ou mic?“. Pornind de la asta, nu-i așa că vrei să vezi care-i cea mai mică autostradă? Cea mai mică pițipoancă? Cel mai neînsemnat cocalar? Pentru asta-i nevoie de un microscop . De preferabil unul foarte mic.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare