HomeSocialD'ale cetateanuluiTudy (Onania) salvează Primăria

Tudy (Onania) salvează Primăria

Îl mai țineți minte pe Tudy? E băietul acela care acum câțiva ani a apărut în scandalul de amantlâc care a dus la destrămarea căsniciei Oanei Zăvoranu cu “latino loverul” Pepe și care apărea în diverse pictoriale, expunându-și senzual poponețul gol și abdomenul plin de pătrățele. Tot el e cel care, în perioadă când era inflamat de iubirea pentru Querida, se filma prin budă, practicând activități onaniste. Ei bine, gura lumii politice spune că Tudor Ionescu, alias Tudy, ar putea fi propus pentru funcția de viceprimar al Capitalei. Pe de altă parte, PSD strâmbă din nas, temându-se că “fantoma” lui Zăvo va dăuna imaginii conducerii Primăriei Generale, adică vrăjitoarei ultrafertile Firuța.

Și surse din interiorul ALDE se arată contrariate de insistențele lui Călin Popescu “inimă zburdalnică” Tăriceanu de a-l introduce pe finul său, Tudor Ionescu, în această funcție, mai ales că partidul are deja trei consilieri validați în Consiliul General al Municipiului București.

Junele Tudy, care a absolvit Facultatea de Științe Politice și are un master la Bruxelles, e entuziasmat de perspectiva de a deveni viceprimar sub Gabriela Firea, considerând că are abilitățile necesare acestei funcții. Veritabilul adept al lui Onan e de părere că poate fi o mână dreaptă bună a primăriței Capitalei, atât la figurat cât și la propriu, deoarece și-a perfecționat tehnicile după mulți ani de experiență practică în domeniu. De asemenea, Tudy spune despre el însuși că este și un om de afaceri de succes, lucru care îl face apt să conducă Primăria Generală cot la cot cu gospodara social-democrată Firea-Pandele. Pe lângă faptul că deține o covrigărie și o cramă, Tudy e totodată și șeful cârnaților, având o carmangerie încă din decembrie 2013.

Așadar, fostul loverboy al Oanei Zăvoranu poate oferi o varietate mare de cărnuri angajaților, dar mai ales angajatelor doritoare din cadrul primăriei. E un lucru benefic și pentru întâlnirile Consiliului General, unde se discută tot felul de proiecte stufoase și plicticoase, care provoacă multe goluri în stomac. Astfel, destul de mulți consilieri s-au arătat încântați de ideea că vor putea ronțăi un cârnăcior de bere sau un cabanos furnizat de tânărul om de afaceri Tudor Ionescu.

Totuși, Firea, o femeie maniacă într-ale curățeniei, i-a avertizat pe cei care vor păta foile în ședințele de lucru că vor fi aspru sancționați. Aceștia vor fi trimiși să șadă cel puțin o jumătate de oră în closet și să se gândească la irosirea foilor A4 și a tușului Primăriei, achiziționate din banii contribuabililor. Cu toate acestea, consilierii nu se simt deloc amenințați de măsura luată de ediliță, fiindcă Tudy le-a promis că va recondiționa toate budele, instalând în fiecare cabină de WC un suport cu reviste deocheate pentru toate gusturile și genurile, plus o policioară plină cu uleiuri aromate, iar în zona chiuvetelor va sta o doamnă sau domnișoară care să furnizeze prosopele. Ba din contră, aleșii Primăriei spun că în aceste pauze de toaletă vor avea refelații puternice, pardon revelații, care cu siguranță vor contribui la eficientizarea modului de administrare al Bucureștiului.

Nu în ultimul rând, merită amintit și faptul că în 2014, Tudy și-a dat examenele de admitere în Corpul Diplomatic și Consular al României, în dorința de a transmite la nivel internațional practicile de videochat care în trecut l-au făcut celebru pe plan local.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare