HomeSocialUn gigălău lingău

Un gigălău lingău

Dorind să schimbe peste noapte chiloții lui Băsescu, cu cei ai lui Iohannis, junele Ponta s-a prezentat astăzi în fața noului prezident, cu un zâmbet mișelesc înșirat pe toată mecla. Tânjind la noile tactici de care herr Sas dispune, târgovețul pare să fie în stare să lase însuși locul copilotului pe poziția tribunelor, doar-doar o primi un purceluș de lapte ori o sacoșică cu nuci și crimeole, care să poată să-i aducă guvernului său zâmbetul și zbierătul extaziat: ,,A venit Moșu!”.

Într-un mod ciudat, Klaus Iohannis a acceptat demonstrația clovnului regal, și așa, pe la orele prânzului, ușa Cotroceniului răsuna de trilurile colindătorului, venit cu tolba de cântări tradiționale învățate în canalizările Parisului, pentru a bucura urechile stafului prezidențial. Printr-o stranie coincidență, însă, colindătorul stingher în căutare de o potențială slujbă, s-a trezit nu cu portocale și nuci în sacoșă, ci, mai degrabă, cu felurite documente și statistici scoase din visteria prezidențială, pe care, chiar și dacă ar fi vrut să le descifreze, n-ar fi putut.

Ca atare, după ce a răcnit ca la linia de finiș șlagărele ,,La poarta Raiului de la DNA” și ,,Ordinul Steaua României sus răsare”, Ponta a fost primit în interiorul Palatului prezidențial, felicitat și lăudat de către mușterii și consilierii din jurul lui Iohannis. Chiar în momentul în care junele a început, sub influența vinului de Cotroceni, să urle vechile versuri de cult ,,Moșul ia o cărămidă, și-i dă babei jos la…”, junta prezidențială l-a sesizat subit, i-a dat niște documente-n sac și l-a scos pe ușa din dos, doar-doar l-or accepta și amărăștenii din Parlament.

Ce a căutat căpșunarul la Cotroceni? L-o fi lovit iarăși bisturiul vechilor practici dobândite la Antene? Da. Și nu doar vechile practici, ci chiar și cele noi, cu care tare ar vrea să împartă culcușul cu Iohannis. Victor Ponta este, așadar, în căutarea atenției.

O atenție cu care, ani de-a rândul, a reușit să agațe felurite doamne, don'șoare și dudui, aidoma unui gigolo american de succes adus în faimoasa capitală Antananarivo. O atenție cu care a catadicsit să împartă aceeași plapumă cu diverse coțofene politice. O atenție cu care a putut să facă mult mai multe lucruri cu mult mai multe persoane. Căci Victor Viorel Ponta este un gigălău. Și nu unul normal. Ci un gigălău lingău.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare